De Oranjezomer verklapt hoeveel Feyenoord echt wil hebben voor Lutsharel Geertruida

9 augustus 2024, 12:46
Foto: © SBS6

Lutsharel Geertruida zal niet voor een bedrag van tien miljoen euro vertrekken bij Feyenoord, zo voorspelt Chris Woerts. Eerder deze week zei journalist Martijn Krabbendam dat er voor Feyenoord niet meer te halen valt dan tien miljoen euro, maar daar zou de club anders over denken.

“Er werd een beetje gesuggereerd dat hij weg zou gaan voor rond de tien miljoen euro, maar dat vindt Feyenoord te weinig”, zegt sportmarketeer Woerts donderdagavond bij De Oranjezomer. “Er is wel belangstelling voor hem, maar nog geen formeel contact met de club. Feyenoord wil meer dan tien miljoen voor Geertruida.”

“Wat willen ze hebben dan, twintig?”, vraagt tafelgast Jan Joost van Gangelen vervolgens. Woerts reageert: “Tussen de vijftien en twintig, denk ik, minimaal.”

Artikel gaat verder onder video

Krabbendam noemde de lage vraagprijs omdat Geertruida nog maar tien maanden onder contract staat in Rotterdam. Toch sprak collega-analist Kenneth Perez daar al zijn verbazing over uit. “Dat zou ik héél gek vinden. Tien miljoen euro?! Wat maakt dat contract uit, hij is echt heel veel daar bij Feyenoord. De speler die ze het minst kunnen verliezen, vind ik.”

LEES OOK: ‘Feyenoord wil transfercoup plegen en Van den Berg voor de neus van PSV wegkapen’

Donderdag meldde transferjournalist Fabrizio Romano dat Geertruida op de shortlist van Aston Villa is geplaatst. Als Feyenoord de aanvoerder deze zomer of komende winter niet verkoopt, dan dreigt een transfervrije aftocht in de zomer van 2025. Met Sepp van den Berg heeft Feyenoord al een mogelijke vervanger op het oog. Anderzijds gingen vorige maand ook geluiden dat een contractverlenging van Geertruida een reële mogelijkheid is.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit gebaar maakten Milambo en Geertruida na de 3-4 tegen PSV

Feyenoord-talent Antoni Milambo vierde zijn doelpunt tegen PSV met een opvallend handgebaar. Lutsharel Geertruida deed mee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Lb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Je moet die Jack vd Gelder van tafel doen zo eng mannetje lach zo nagemaakt wil alleen maar leuk gevonden worden echt een griezel

Ajeto!
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Irrelevant tot wat er in het artikel staat geschreven. De naam die u daar brabbelt komt in het hele stuk, waar Dominic Mostert zijn bloed zweet een tranen in heeft zitten, niet voor.

AJAX72
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hele programma van tv halen walgelijk

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen