‘Dat Karsdorp gaat voetballen bij PSV, dat vind ik een kwalijke zaak’

31 augustus 2024, 23:45
Foto: © PSV TV

Royston Drenthe begrijpt niet dat Rick Karsdorp zijn carrière voortzet bij PSV. De oud-voetballer vindt dat Feyenoord de rechtsback een contract had moeten aanbieden, aangezien het vertrek van Lutsharel Geertruida eraan zat te komen.

Donderdagmiddag maakte AS Roma bekend dat het contract van Karsdorp per direct werd ontbonden, waardoor hij transfervrij was. Enkele uren later wist PSV-watcher Rik Elfrink te melden dat de Eindhovenaren de mogelijkheid de rechtsback vast te leggen aan het onderzoeken waren, waarna hij zaterdagavond werd gepresenteerd.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Tweet van PSV over Rick Karsdorp zorgt voor verbazing bij eigen supporters

Bij Ziggo Sport krijgt Drenthe, die zelf uit de jeugdopleiding van Feyenoord komt, de vraag wat hij van de transfer vindt. “Ik vind daar wel wat van”, is de voormalig flankspeler duidelijk. “Rick is een jongen die uit de jeugd van Feyenoord komt, hij weet wat het Feyenoord-DNA is.” Drenthe denkt dan ook dat de Rotterdammers gelijk hadden moeten toeslaan toen duidelijk werd dat Karsdorp transfervrij was.

LEES OOK: Chris Woerts gaat helemaal los over nieuwe speeldatum Feyenoord - Ajax

Karsdorp bij PSV een ‘kwalijke zaak’

“Zeker als hij daar open voor staat en als je weet dat Geertruida waarschijnlijk gaat vertrekken”, licht hij toe. Volgens Drenthe had Feyenoord voorbereid moeten zijn op het ‘buitenkansje’ dat Karsdorp is, maar dat was de club niet. “Ik vind het best een kwalijke zaak dat Rick nu gaat voetballen bij PSV, want hij heeft de kwaliteiten om de rechterkant bij Feyenoord te belopen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang reageert via Instagram op transfer Geertruida naar RB Leipzig

PSV-aanvaller Noa Lang reageert op de transfer van Lutsharel Geertruida, die van Feyenoord naar RB Leipzig is gegaan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Sorry Drenthe, ik vond hem niet zo goed in de tijd bij Feyenoord. Vooral het verdedigen was een probleem. En toen die dat seizoen terug kwam had die nog dat euvel. Ik ben blij dat Feyenoord hem niet heeft gehaald. Denk ook dat fie bij PSV voor de breedte is en niet voor de basis

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Goku mee eens . Vergeet niet wat hij buiten de club allemaal deed . En roma verscheurt niet voor niks zijn contract . Die periode bij roma was ook geen succes . Karsdorp is gewoon een paniekaankoop. De meeste reacties op een fr12 zijn ook niet mals. Er zijn er maar weinig die de mening van drenthe delen . Hem terughalen zijn acties en beleidt wat Feyenoord 5 jaar geleden deed . Gelukkig nu niet meer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen