Brighton meldt zich nog een keer bij PSV, dat tevergeefs lucratief aanbod doet aan Boscagli

28 augustus 2024, 08:18
Foto: © Imago

Olivier Boscagli wil hoe dan ook vertrekken bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Fransman heeft nog een contract voor een seizoen in Eindhoven en staat in de belangstelling van Brighton & Hove Albion. De regerend landskampioen wil liever met de verdediger verlengen, maar die heeft daar geen behoefte aan.

Eerder deze maand kwam naar buiten dat Boscagli de clubleiding van PSV had geïnformeerd van het feit dat hij wil vertrekken uit Eindhoven. De Eindhovenaren lieten destijds weten niet van plan te zijn de verdediger te laten gaan en zijn dat nog steeds niet van plan. Volgens het ED wil de regerend landskampioen zelfs het aflopende contract van de Fransman verlengen, maar daar heeft de speler zelf geen behoefte aan.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ‘Bakayoko weigert megasalaris nadat PSV akkoord gaat met recordbedrag’

Boscagli zet namelijk nog altijd zijn zinnen op een transfer naar Brighton. Het laatste bod van de Engelsen bedroeg tien miljoen euro, wat door PSV direct van tafel werd geveegd. De Eindhovenaren verlangen namelijk een bedrag van twintig miljoen euro. Volgens het regionale dagblad zal de Premier League-club woensdag of donderdag het bod op de centrumverdediger verhogen, waarna een laatste overleg plaatsvindt. In verband met de deadline moet de deal uiterlijk vrijdag beklonken zijn, anders speelt Boscagli ook komend halfjaar in Eindhoven.

LEES OOK: 'Noa Lang heeft een probleem bij PSV'

Boscagli wil hoe dan ook niet verlengen

Volgens De Telegraaf heeft PSV Boscagli al een flinke aanbieding gedaan voor een nieuw contract. De Eindhovenaren deden een voorstel waarin de Fransman enorm meeprofiteert wanneer hij volgend jaar een transfer maakt door hem een percentage van zijn toekomstige transfersom aan te bieden. Toch lijkt dit er niet in te zitten, aangezien de verdediger ‘op niet mis te verstane wijze duidelijk heeft gemaakt’ dat hij niet van plan is bij te tekenen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV ziet flop van seizoen 2023/24 transfer van 14 miljoen euro maken

Een speler die niet wist te slagen bij PSV, maakt toch nog een fraaie transfer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

LCA
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

tja die jongen denkt nu of nooit en terecht. Of hij het niveau aan kan is een 2e, maar BHA speelt tenminste attractief voetbal, en sinds PSV dat ook is gaan doen speelt Boscagli stukken beter. Wel echt ontzet slecht geanticipeerd/voor geselecteerd door Stewart en de zijnen zeg... Dit zag je toch van mijlen ver aankomen. Haal gewoon tijdig een geschikte opvolger, die waren er heus wel ondanks het EL en het laat op gang komen van de markt. Dhoeki en die Japanner hadden ze echt wel eerder kunnen benaderen hoor. Ach ja hoogmoed komt voor de val hé... Stewart bij deze van zijn Voetstuk, en hij had al niet echt genoeg lengte...

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

😂😂

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Boscagli, de onbekende speler die door PSV groot gemaakt werd heeft praatjes, wel begrijpelijk als je elders beter van kan worden, maar dat fabeltje van spelers die zeggen : ik sta voor open of ik wil niet weg is onzin. Spelers zijn net als coaches passanten. Enig bindend middel is lange contractduur geven, kan je als club nog financieel voordeel hebben bij een eventuele geforceerde transfers. Hetzelfde geldt ook voor Hancko die laatst zei ik sta open maar ik hoef/wil niet weg, schijnheilig, alleen al het feit dat hij Sparta Praag voor Feyenoord achter zich liet bewijst dat als hij de kans krijgt Feyenoord zo ook verlaat. Hancko is door Feyenoord groot gemaakt, anders blijft hij die onbekende Oost-Europese speler. En het geldt voor meer spelers, ze zijn passanten.

De Haan
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Boscagli heeft één goed seizoen gedraaid bij PSV. Verder niks. Ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom PSV niet gewoon voor 20 miljoen wat goedkopere verdedigers haalt die meer potentie hebben en dan Boscagli lekker laten gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen