Feyenoord komt met blessure-update: drietal hervat groepstraining, zomeraanwinst 'enkele weken' out

27 augustus 2024, 13:13
Foto: © Imago

Feyenoord komt via de officiële kanalen met een update over de verschillende blessures in de selectie van trainer Brian Priske. De Stadionclub bevestigt voorlopig niet te kunnen beschikken over linksback Hugo Bueno, maar komt wel met positief nieuws over Gernot Trauner en twee andere spelers.

Bueno debuteerde in de tweede speelronde van het nieuwe seizoen, in het uitduel bij PEC Zwolle (1-5). De Spanjaard, die dit seizoen wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers, was in Zwolle verantwoordelijk voor de assist bij de 0-1 van Igor Paixão, maar ontbrak afgelopen weekend in de stadsderby tegen Sparta. Feyenoord bevestigt de berichtgeving van Mikos Gouka (Algemeen Dagblad) en schrijft op de clubsite dat de back vanwege een spierblessure meerdere weken niet inzetbaar is.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: 'Feyenoord heeft beet en huurt Juventus-verdediger, toekomstige transfersom bekend'

Daar staat tegenover dat Trauner de groepstraining heeft hervat. De Oostenrijkse centrale verdediger raakte tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland, waar hij voor zijn land scoorde in de groepswedstrijd tegen Polen (1-3 winst), geblesseerd aan zijn bovenbeen. Priske mag daarnaast ook Bart Nieuwkoop en Antoni Milambo weer verwelkomen op het trainingsveld.

LEES OOK: Politievakbond gaat in op staking rond Klassieker: 'Het is gewoon een ereschuld'

Komende zondag staat De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax op het programma. Of de wedstrijd in De Kuip doorgang kan vinden, is echter hoogst onzeker. Door een aangekondigde politiestaking is de kans levensgroot aanwezig dat de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb een streep zet door het treffen met de rivaal uit Amsterdam. Er klinken geluiden dat de burgervader vandaag (dinsdag) een knoop zal doorhakken over het doorgaan van het duel.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjoerd Mossou trekt verhaal van Calvin Stengs in twijfel: ‘Dat is totale bullshit’

Sjoerd Mossou spreekt zich uit over de mislukte transfer van Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs naar Charlotte FC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen