Bellingham staat voorlopig aan de kant bij Real Madrid ‘Er is niets wat ik meer haat’

24 augustus 2024, 12:24
Foto: © Imago

Jude Bellingham komt voorlopig niet in actie voor Real Madrid. De Engelsman heeft in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Real Valladolid een blessure aan zijn rechterbeen opgelopen en reageert daar via X op. De middenvelder geeft aan ‘erg gefrustreerd’ te zijn dat hij nu even langs de kant staat. Het is niet duidelijk hoelang Bellingham uit de roulatie is.

“Er is niets wat ik meer haat dan het missen van wedstrijden”, begint de 21-jarige Bellingham in een post op zijn social media. “Maar ik probeer het van de positieve kant te bekijken. Misschien vertelt mijn lichaam me dat het meer rust nodig heeft na een druk jaar.”

LEES OOK: Real Madrid-aanwinst Endrick krijgt opvallende bijnaam van ploeggenoten

Artikel gaat verder onder video

Ondanks dat zijn lichaam waarschijnlijk een grens aangeeft, baalt hij ontzettend van de blessure. “Ik ben erg gefrustreerd”, vervolgt Bellingham, “maar ik zal de jongens als een fan steunen totdat ik weer bij ze kan zijn in mijn beste en sterkste vorm. Bedankt voor jullie berichten van bezorgdheid en steun. Veel liefs en Hala Madrid!”

LEES OOK: Droomdebuut Mbappé bij Real Madrid: eerste doelpunt en meteen een hoofdprijs

Wanneer Bellingham weer in actie zal kunnen komen voor Real Madrid is onbekend. Wel zal hij waarschijnlijk ook de Nations League-duels tegen Ierland en Finland aan zich voorbij moeten laten gaan. Bellingham ontpopte zich sinds zijn overgang van Borussia Dortmund in de zomer van 2023 tot een onmisbare kracht bij Real Madrid. Vooralsnog speelde hij 44 officiële wedstrijden voor De Koninklijke. Daarin was hij goed voor 23 treffers en veertien assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 De heftigste rel ooit bij Vandaag Inside: 'Ze scholden elkaar na afloop de huid vol'

Na zestien jaar als eindredacteur is Jan Hillenius niet meer verbonden aan het programma Vandaag Inside. Hij doet nu een boekje open.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen