Transfer Hancko naar Atlético Madrid van de baan: Spanjaarden vinden alternatief in Barcelona

23 augustus 2024, 21:35
Foto: © Imago/realtimes

De mogelijke transfer van Feyenoord-verdediger Dávid Hancko naar Atlético Madrid is volgens Spaanse media van de baan. In plaats van de Slowaak lijken de Rojiblancos de defensie te gaan versterken met de Fransman Clément Lenglet, die op huurbasis zal worden overgenomen van competitiegenoot FC Barcelona.

Atléti wordt al geruime tijd in verband gebracht met Hancko, die al twee jaar indruk maakt bij Feyenoord en ook kan terugkijken op een prima Europees Kampioenschap in Duitsland. Spaanse media meldden eerder deze week nog dat de club 30 miljoen euro zou hebben geboden op de Feyenoorder, al werd dat door de Rotterdammers glashard ontkend.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Enkelvoudig Oranje-international wil terugkeren bij Feyenoord: 'Dat is toch de ultieme droom'

De krant AS schrijft dat de gedroomde komst van Hancko niet doorgaat omdat de speler niet binnen het salarislimiet waaraan Atlético zich heeft te houden zou passen, terwijl ook de transfersom een obstakel zou vormen. Datzelfde geldt voor de andere topkandidaat die de club van trainer Diego Simeone geïdentificeerd had: Piero Hincapié (Bayer Leverkusen).

LEES OOK: Kieft snapt niks van beleid Feyenoord: 'Pure kapitaalvernietiging'

Voordat Lenglet officieel kan worden binnengehaald, zou Atlético volgens bovengenoemde krant nog afscheid moeten nemen van een drietal spelers. Het zou gaan om Samu Omorodion en Santiago Mouriño, plus nog een derde speler, waarbij Thomas Lemar en Arthur Vermeeren als mogelijke vertrekkers worden genoemd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mario Been spreekt Johan Derksen volledig tegen en komt met compleet ander verhaal

Mario Been laat zijn licht schijnen over een potentiële uitgaande transfer bij Feyenoord. .

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    42
    + 1
avatar

Voor de fans een goede zaak, maar natuurlijk de zoveelste miskleun van Kloese Bijlow, Geertruida, Gimenez. Kloese faalt

Darmkanaal
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Jeetje zeg, de geruchten zijn dus waar; jij doordrenkt echt elke maaltijd met azijn he?

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Je blijft ook een stumpertje. Krijg je een stijf plassertje als een artikel over Feyenoord ziet of is het een soort zelfbevrediging als je commentaar geeft. Vertel krotje welke van de twee is het

Sticks
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Foei Copa wat schrijf je me nou?? 🤣🤣🤣

Sticks
Link gekopieerd!
    41
    + 1
avatar

"als je een artikel over Feyenoord ziet" zegt die clown. En ondertussen reageren op ELK artikel over Ajax. Hahahahahaaaa!!!

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Niet alleen van Ajax, maar ook Twente AZ, PSV en andere clubs . Dat in tegenstelling tot jullie, maar dat valt iedereen al op ondanks jullie nieuwe namen. Zelf andere Ajax supporters hier kotsen jullie uit, met dat zinloze gelul vanaf het zolderkamertje. Maar geniet lekker van elkaar....

Sticks
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Humor 🤣🤣🤣🤣🤣

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Sticks met je taalgebruik zoals clown, wat ik zeg boeit je niet etcetc ,en dan nog ontkennen ook nog dat jij en copa krotje niet zijn 🤣🤣🤣🤣. Verder reageert goku idd op ajax vaak als jij er niet mee bemoeid op een goede manier . Dat vinden veel echte ajacieden ook . Jij hebt nog steeds niet door dat jij degene bent die er voor zorgt dat onderwerpen hier uitlopen op. Dat mensen geen haat hebben tegen ajax maar tegen jou .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

@Copa Kun je dat verduidelijken met wat argumenten? Je schrijft nu iets en noemt wat namen, maar daar houdt het op. Ik denk juist dat te Kloese heel goed bezig is. Voor zijn tijd was het een club dat eigenlijk niks kon halen. Een 'net niet/net wel' speler uit de eredivisie was al een hele investering. Daarnaast moest er eigenlijk bij elk bod dat op een speler gedaan werd, verkocht worden. Ook als dat bod lager dan de waarde was of dat ze er voor wilde. Er moest absoluut verkocht worden. O.a. Te Kloese heeft een hele verandering neergezet. Er is nu veel meer mogelijk in het halen van spelers, hogere bedragen kunnen uitgegeven en worden, hogere salarissen met contractverlenging en ik denk misschien wel het belangrijkste grijkste: niet elk bod hoeft direct geaccepteerd te worden, want je hoeft niet te verkopen. Tuurlijk, je zit (nog) niet op het punt waarop je 60 miljoen voor een speler zal krijgen, maar je hoeft geen bod onder de waarde te accepteren. Je kunt zelfs wat meer vragen bij belangrijke spelers. Je zit in de positie waar iets kan, maar niet moet. Een x aantal jaar terug was er voor Hancko een bod van 15 miljoen met moeizame bonussen geaccepteerd. Kijk waar we nu staan. Hele mooie stappen, waar de door jou genoemde te Kloese absoluut zijn aandeel in heeft.

Sticks
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

🤣🤣🤣🤣🤣

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@klantenservice Ik weet dat je heel politiek correct bent . Maar denk je nou echt dat je van flopa???? een beargumenteerd antwoord gaat krijgen ????? Die schrijft wat onzin om interessant te doen zonder na te denken en is weer weg naar de brugklas.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Klantenservice copa/sticks/hijreageertaltijd etcetc is 1 persoon (vroeger krotje /kc/storm/beukie etc)) die hier alleen maar uitlokt en de boel wil verdelen in 2 kampen . Het is echt aandoenlijk dat jij nog steeds zo correct reageert ,en denkt dat het niet zo is . En deze 'accounts' serieus neemt. En mij byv terecht wijst . Voor onze rob o die hier achter zit . Is ajax alles ,feyenoord pure haat ,psv okay omdat hij psv liever heeft als feyenoord. Elke vorm van kritiek of tegenspraak gaat hij huilen en wijzen . Terwijl hin zelf niks anders doet dan haat zaaien . Ik ben geen heilig boontje en heb zeker dingen gezegd. Maar ik loop er niet van weg ,onken ook niks hij wel. En mijn(en van velen mensen) lelijke reacties zijn niet tegen ajax . Maar persoonlijk tegen dit persoon . Die er voor zorgt dat de site niet meer is zoals het was . Beetje lullen over voetbal. Af en toe jennen maar op een leuke manier . Elkaars mening accepteren ook al ben je het niet eens .

kib*
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

De zoveelste mislukte uitgaande transfer van Feyenoord, begint op die van Ajax te lijken, alleen die van Ajax zijn winkeldochters.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Dus als een club ver onder de vraagprijs biedt ligt het aan feyenoord !?. Feyenoord moet hem maar laten gaan onder prijjs . Wat een onzin lul je En nu is het een mislukte transfer !!?? Ja klopt voor atletico !!!. Wel allerlei dure spelers halen maar een fooitje voor hancko. Een speler die in de cl en op een ek zijn kwaliteiten heeft laten zien . Je bent gek joh .

kib*
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

@gtsb, ik ben nieuw op deze site, maar wat mij opvalt is dat vanwege de korte lontjes er geen normale discussie gevoerd kan worden. Iedereen heeft een eigen mening, goed of slecht, wel of niet goed onderbouwd, maar waarom toch meteen fel op reageren ? Wat Hancko betreft, Feyenoord moet hem koste wat kost behouden, zonder hem en Timber en Paixao, Gimenez ?, gaat Feyenoord automatismen en kracht verliezen en er moet nog zoveel gepresteerd worden. Hetzelfde geldt ook voor PSV met Schouten, Veerman, Boscagli, Benitez o.a.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Uitleg hierboven. 2 jaarlang een eng persoon met verschillende accounts dan krijg je dat .

Goku
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

kib als jij gewoon een discussie op basis van feiten wil aangaan prima, een mening hebben over een club, speler of wedstrijd ook prima. Maar de opmerking bijv. " de zoveelste mislukte uitgaande transfer" is niet gebaseerd op feiten omdat Feyenoord deze spelers eigenlijk niet wil verkopen, maar bij een hele goede prijs wel wil luisteren. En als je dit soort opmerking 2 jaar lang hoort van bepaalde personen, die ook nog de naam veranderen als ze tegenspraak krijgen van andere Ajax supporters, ben je er wel een keer klaar mee. En tuurlijk heb ik genoten van de soap bij Ajax en sarcastische opmerkingen gemaakt, maar daarnaast ook gewoon een discussie over voebal wil aan gaan. En we weten, buiten de Ajax supporters om, dat het beter is voor de competitie en voor Nederland als Ajax weer goed is. Kijk naar nu, Go Ahead en Twente nu al uitgeschakeld is niet best voor Nederland, net we nu 2 plekken hebben in de groepfase en 1 in de voorronde. Had toch top geweest als 3 clubs in de groepfase hadden gestaan. Dus nogmaals een normale discussie op feiten prima en tuurlijk mag je na een wedstrijd even een grap maken of inwrijven, dat hoort erbij...

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Precies goku of niet 🤣. De meeste Feyenoorders en ook mensen van andere club hebben dat ook vaak gezegd op deze site. Dat het voor nederland goed is om meerdere clubs (dus ook ajax)te hebben die het goed doen . In het begin was het leuk ,maar daarna wel klaar ermee . Maar met dit persoon die zichzelf ook nog eens liked ,buiten de vele accounts om . Is een alles haat . Is elke discussie zinloos . Fc update moet gewoon echt zijn werk doen om dit persoon hier weg te halen . Als het weer een leuke site wil hebben wat ik schetste wat het was . Zo moeilijk is het niet . Mij lukte het binnen 15 minuten om te achterhalen dat het 100% zeker dat rob o is die achter krotje etcetc zit

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@ik ben niet goku, misschien heb ik met mislukt mijn mening te hard uitgedrukt, sorry hier voor, maar hoe dan ook is alleen Wieffer met succes en voor veel geld verkocht. Voor de andere spelers: Paixao, Stengs, Hancko, Gimenez, Timber, Geertruida waar in voetbaltalkshows door aannames van de panels vele hoge bedragen werden genoemd is tot nu toe nog niets concreets gebeurd, maar er is nog een week open. Waar ik bang voor ben is dat het in de hoofden van de spelers gaat spelen, zoals Priske voor waarschuwt, want als een speler elders veel meer kan verdienen en in een sterkere competitie voor een betere club kan spelen en het gaat niet door komt teleurstelling. Een ander gevaar is dat door een eventuele terugslag van de betrokken spelers hun waarde gaat dalen, maar goed wij zien het wel. Vervolgens schrijf jij dat Feyenoord deze spelers niet wil verkopen, wel voor veel geld, wat is het dan wel of niet verkopen ? Kijk uit hoor als Feyenoord deze spelers verkoopt dan gaat de club sportief zwakker worden. Wat die spelers van Ajax betreft tja zij kunnen moeilijk aan de man worden gebracht. Ik vind wel dat op deze site sprake is van een Klassieker Ajax-Feyenoord onder de reageerders aan de gang, op andere sites ook maar niet met korte lontjes, ongezonde sfeer en drogredenen van onzin gelul enz. Kijk er nog even aan, misschien trek ik me terug.

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

@gtsb of niet, rare accountnaam overigens. Bedoel je met dit persoon die zichzelf liked mij misschien ? Ik snap je niet. Vertel.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

de hatertjes komen weer uit hun grot interessant doen .

Hurricane.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Wat een Kanjer is die Ten Kloese toch. Je sterkhouders behouden. Zoek maar eens alternatieven. Voor een appel en een ei komen winkelen bij Feyenoord is verleden tijd. Doe dat maar in amsterdam daar zijn de zogenaamde sterhouders voor een prikkie op te halen. Want die kroes raakt ze aan de straatstenen niet kwijt. Deze man faalt op alle fronten.

kib*
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

@Hurricane, ja tot nu toe doet die Te Kloese het goed als ondernemer/zakenman ben met je eens, nu alleen nog de sportieve resultaten van de club en dat zal tot op dit moment nog een open vraag zijn.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Kib dat geldt op dit moment voor elke club. Te kloese heeft het 2 jaar prima gedaan in de dubbelfunctie .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

champions league 3 jaren achter elkaar beker kampioenschap finale conference league en deze man praat over nu nog de sportieve resultaten. Record verkopen en mensen willen echt nog steeds niet begrijpen hier.......

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Jurgen nieuw account bekend geluid en lange teksten 😉🤫

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@jurgen, dit bedoel ik nou met korte lontjes, lange teentjes, overgevoeligheid. Ik bedoelde meer de sportieve prestaties voor de nabije toekomst, wat geweest is is geweest.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

kibbeling kibbeling eerst nadenken dan schrijven niet omgekeerd aan mijn opmerking kan ik niets terug zien dat ik een kort lontje heb of lange tenen volgens mij heb ik het over feiten . jij zegt nu alleen nog de sportieve resultaten terwijl we die al 3 jaar hebben getoond ik wijs je erop en dan zeg je .... uhh ja nee ik bedoel de sportieve resultaten over de toekomst.... komt erg knullig over.

kib*
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

@jurgen, waarom schelden met kibbeling ? Dit bedoel ik nu met korte lontjes. Je kunt toch ook normaal reageren. Nogmaals ik hoop dat je een goede verstaander bent, de sportieve resultaten vanaf nu, het nieuwe seizoen bedoelde ik. Jij koketteert met 3 jaar achter elkaar CL (wel uitgeschakeld als 3e in de groep), PSV speelt elk jaar CL, Ajax tot 2 seizoenen gelden ook en Feyenoord pas de laatste 3 keer ? Conferencefinale verloren van AS Roma, Beker winnen prima maar wat schiet je er mee op ? Record verkopen: alleen Wieffer. Ik zou zeggen laat het nu maar eens zien Feyenoord in Europa en in de ED, aan Priske zal het niet liggen de beste man doet zijn retebest. Ik vind leuk voor je als supporter dat je die feitjes noemde, die zijn ook feitjes, maar Jurgen als je daarmee al tevreden mee bent dan ben je snel tevreden. Maar goed laat deze discussie maar voor wat het is.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

kibbeling kibbeling Dat feyenoord uitgeschakeld is in de groepsfase is heel jammer maar dat boeit me weinig wat me wel boeit is de 30 miljoen die bijgeschreven worden elk jaar. En de spelers die je ermee aantrekt. Geen ene club uit Nederland heeft wat te zoeken in de champions league maar ben blij sportief gezien dat we mogen spelen in europa ja we hebben de finale verloren maar help me herinneren welke Nederlandse club heeft voor het laatst een europese finale gespeeld?? Nee de beker stelt niet veel voor nee de johan cruyff schaal ook niet maar we hebben ze wel gewonnen hoe veel les moet je nog hebben?????

kib*
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@jurgentje, wat kan jij zuur zijn zeg. Jij leeft te veel in nostalgie, maar onze discussie gaat helemaal niet over het verleden, maar over het heden. Wat is er aan de hand: Hurricane reageert op het handelen van te Kloese nu, dus kopen verhuren aantrekken nieuwe spelers enz. en ik ben met Hurricane eens dat te Kloese het goed doet, ik vind hem een een goede ondernemer/zakenman, maar ik vraag me af hoe door dit handelen van te Kloese de sportieve prestaties gaan worden, open vraag !: geen Slot, geen Wieffer, geen Geertruida ?, geen Hancko ?, geen Bylow, geen Gimenez ?, wel Carranza, Bueno enz. Het is toch niet raar ? En dan kom jij minachtend met je opmerking naar mij toe met de historische daden van je club van de afgelopen 2/3 jaar. Jurgen verman je, omdat er misschien nog zware tijden voor je club (kunnen) komen, denk vooruit, verzuur niet en ga me niet kleineren met kibbeling, discussie is Oké maar ik ga niemand naar de mond praten als ik er niet mee eens ben en jou ook niet. Geniet van Sparta-Feyenoord.

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@Jurgen, op deze vraag van je: welke Nederlandse club heeft voor het laatst een europese finale gespeeld?? Ajax met Bosz Europa Leaguefinale als ik me niet vergis toch ?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

ja in 2017 daarna heeft niemand niks meer gedaan in Europa alleen Feyenoord . Het ging om je sportieve resultaten verhaal dat gewoon nergens op sloeg en ik ben niet de enige die je aanspraak dat je onzin praat. Iedereen mag schrijven wat ze willen hier maar als je onzin over Feyenoord schrijft dan heb je een paar zoals ik die je gaan corrigeren. Mischien als ik onzin praat op een Ajax artikel wordt ik er ook op aangesproken. En als je Kibbeling een scheldwoord vind dan moet je serieus kijken als er een Fcupdate Woke editie is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen