'Atlético Madrid meldt zich met nieuw, verbeterd bod op Hancko bij Feyenoord'

21 augustus 2024, 22:10
Foto: © Imago/realtimes

Atlético Madrid heeft een nieuw, verbeterd bod bij Feyenoord op verdediger Dávid Hancko neergelegd, zo melden Spaanse media. Volgens journalist Santi Aouna (Foot Mercato) heeft de Spaanse topclub inmiddels niet minder dan 30 miljoen euro over voor de 26-jarige Slowaakse verdediger, die in De Kuip nog vastligt tot medio 2028.

Het genoemde bedrag zou in de toekomst bovendien mogelijk nog verder op kunnen lopen. Atléti zou Feyenoord namelijk ook een percentage van de transfersom bij een toekomstige doorverkoop van Hancko in het vooruitzicht hebben gesteld. Volgens Foot Mercato worden er momenteel 'privé-onderhandelingen' tussen beide clubs gevoerd.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord veegt miljoenenbod van tafel, transfer lijkt van de baan

Hancko speelde afgelopen zomer een zeer verdienstelijk EK met Slowakije. Opgeteld bij zijn uitstekende prestaties in het shirt van Feyenoord maakt dat de Slowaak een meer dan interessante speler voor Atlético, dat bezig is het elftal van trainer Diego Simeone van een grondige renovatie te voorzien. Zo nam de club afscheid van spelers als Álvaro Morata (AC Milan), Stefan Savic (Trabzonspor), João Félix (Chelsea) en Memphis Depay (clubloos). Daar staat de komst van onder meer Julián Álvarez (Manchester City), Conor Gallagher (Chelsea), Robin Le Normand (Real Sociedad) en Alexander Sørloth (Villarreal) tegenover.

LEES OOK: 'Feyenoord heeft schaduwlijstje met opvolgers Bijlow klaarliggen, vraag is of Eredivisiekeeper te duur wordt bevonden'

Afgelopen maandag liet Hancko zich tegenover het Algemeen Dagblad nog uit over de kans dat hij deze zomer naar de tweede club van Madrid zou verkassen. Volgens de Slowaak was op dat moment 'alles rustig' en was de interesse in zijn persoon 'verflauwd', waardoor hij zich volop focuste op zijn derde seizoen in De Kuip. Een dag eerder liet hij in het uitduel bij PEC Zwolle (1-5 winst) zijn eerste doelpunt van het seizoen aantekenen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjoerd Mossou trekt verhaal van Calvin Stengs in twijfel: ‘Dat is totale bullshit’

Sjoerd Mossou spreekt zich uit over de mislukte transfer van Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs naar Charlotte FC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Vito
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Zelf verdediger voor 70 verkopen. 40 miljoen minimaal.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Gun die jongen pak hopelijk tussen de 30 en 35 mil met bonussen . Goed voor Feyenoord goed voor die jongen . En dan razendsnel een alternatief kopen. Waarschijnlijk zal dennis wel al iemand op het oog hebben

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Jurgen we zijn jarenlang de lidl geweest . We gaan ook niet lastig doen ,maar ze moeten wel gewoon de prijs betalen . Atletico geeft miljoenen uit aan anderen .

Goku
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ze blijven maar terug komen voor de slechte spelers van Feyenoord😂😂 Bonussen naar 35 mil en een doorverkoop percentage van 10 tot 15 procent. Dan die jonngen een hand gegeven en bedanken en uitzwaaien

LCA
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Zou een prachttransfer zijn voor zowel Feyenoord als de speler zelf. Hopelijk kunnen ze het goed opvangen. Nederland heeft de punten Europees hard nodig.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Als ze de vraagprijs betalen wel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen