Angela de Jong doet onthulling over Vandaag Inside na bizarre kijkersvraag

23 augustus 2024, 14:06
Foto: © Vandaag Inside

De kijkersvragen bij Vandaag Inside worden ‘verzonnen door de redactie’, zo stelt Angela de Jong vrijdag in haar column voor het Algemeen Dagblad. Donderdagavond werd in het programma een kijkersvraag getoond van ene Mohamed Atta, iemand met dezelfde naam als de aanvoerder van de groep vliegtuigkapers van 9/11.

De Jong was zelf meermaals te gast bij het programma en zag als tv-kijker donderdagavond de opmerkelijke vraag. “Of gast Wouter de Winther de Democratische Conventie nog een beetje had gevolgd, wilde Mohamed Atta uit Rotterdam weten. Mohamed Atta? Nooit geweten dat de piloot van 9/11 de inslag in de Twin Towers heeft overleefd, naar Rotterdam is verhuisd, Nederlands heeft geleerd en elke avond in alle vrijheid naar VI kijkt.”

Artikel gaat verder onder video

“Was de inspiratie op? Ging Jan Jansen uit Roosendaal vervelen? Waren ze achter de schermen te druk met die leader en pakten ze maar gewoon de eerste de beste naam die in ze opkwam? U weet net zo goed als ik dat deze ‘kijkersvragen’ gewoon door de redactie worden verzonnen”, zo stelt de tv-kenner.

© Vandaag Inside

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen baalt van 'ontzettend lullige samenloop van omstandigheden' bij Vandaag Inside

De uitzending van Vandaag Inside begint met een kleine verrassing.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

ThommZzz
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ok omdat de piloot zo heet kan niemand anders die naam meer dragen? Ze zijn met jongensnamen totaal fantasieloos want alle jongens heten Mohammed, Mohamed, Muhammad of Muhammed.

Sparta010
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Klinkt als een redelijk veel voorkomende naam. Een snelle Google search laat zien dat de achternaam Atta door ruim 227000 mensen gedragen wordt. De voornaam mohammed is de meest voorkomende naam in de Arabische wereld. Het is dus aannemelijk dat er in Rotterdam iemand woont die echt zo heet.

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Bah moet dat mens echt niet, zit thuis der wigen vol te vreten voor de buis,om de dag er na alles af te zeiken. Waait ook nog met alle winden mee als ze in een programa zit en ook dan komt er niets zinnigs uit die dikke harses

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen