Analisten van Sky Sports zeggen allemaal hetzelfde over Arne Slot

25 augustus 2024, 21:50
Foto: © Imago

De analisten van Sky Sports zijn enthousiast over de start van Arne Slot bij Liverpool. Het officiële debuut op Anfield leverde zondag een 2-0 overwinning op Brentford op voor Slot, nadat Liverpool vorige week al met 0-2 te sterk was voor Ipswich Town. Alle analisten spreken van een sterke start van Liverpool.

Clubicoon Jamie Carragher merkt op dat de goede start voor rust in de tent heeft gezorgd. “Er zouden veel vragen gesteld gaan worden als Liverpool geen goede start gehad zou hebben. Je wilt niet dat het te lang gaat over die twijfels”, legt de oud-verdediger uit. “De spelers moeten leren van de nieuwe trainer en zijn speelwijze.” Volgende week zondag wacht volgens Carragher de eerste grote test: de uitwedstrijd tegen het Manchester United van Erik ten Hag.

Artikel gaat verder onder video

“De goede start helpt natuurlijk, maar de eerste grote wedstrijd is volgende week. Ze weten nog hoeveel impact die wedstrijd vorig jaar had op hun titelkansen”, doelt Carragher op het 2-2 gelijkspel op Old Trafford in speelronde 32 van vorig seizoen. “In de kleedkamer is er ongetwijfeld veel motivatie om dat recht te zetten.”

LEES OOK: Arne Slot krijgt Sky Sports-tafel keihard aan het lachen met eerste zin in interview

Voormalig Liverpool-middenvelder Jamie Redknapp vermoedt dat Slot ‘dolblij’ zal zijn met deze start. “Het was cruciaal om zes punten te pakken in de eerste twee wedstrijden en dat is hem gelukt. Maar het is belangrijk om geduldig te blijven. Zelfs toen Jürgen Klopp hier werkte, ging niet alles perfect. Het had tijd nodig voordat de fans zijn speelstijl konden begrijpen en waarderen. Dat zal ook zo bij Slot zijn.”

Verslaggever Peter Stevensen van Sky Sports spreekt van een ‘bevredigende start van het Slot-tijdperk’. “Hij ontving een warm applaus van the Kop (het fanatieke supportersvak van Liverpool, red.). Het waren twee uitstekende doelpunten en bij vlagen speelde Liverpool adembenemend voetbal. Maar de verdediging zal nog wel dichtgetimmerd moeten worden in de komende weken, te beginnen met de wedstrijd op Old Trafford van volgende week. De double Dutch derby belooft mooi te worden.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Domper voor Slot: topdoelwit bedenkt zich en toont 'onvoorwaardelijke liefde'

Liverpool grijpt naast de komst van een topdoelwit van trainer Arne Slot.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Mmm, vreemd dat ze met hem lopen, hier vonden een paar, het maar een trainer van niets

jurgen😎
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

exact dat wilde ik ook zeggen er waren een paar hatertjes hier die het hem misgunde.. waar zijn ze nu???? is gewoon een prima trainer met harde eisen en een goede visie.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nu lopen ze met hem weg . Vorig jaar was het excuustruus . Maar goed we weten waarom . Slot is een geweldige trainer . Maar gelukkig ook mens dus niet foutloos.

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Na 2 wedstrijden.....wel even hele conclusies trekken...dat klinkt heel deskundig en betrouwbaar ....zullen we maar zeggen. Ik gun Liverpool het beste.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen