'Ambitieus PSV stelt transferplannen bij'

3 augustus 2024, 13:41
Foto: © Imago/realtimes

PSV heeft de transferplannen wat bijgesteld, zo weet het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren willen niet meer één, maar twee nieuwe verdedigers toevoegen aan de selectie.

Bekend is dat PSV belangstelling heeft voor Sepp van den Berg. Hoewel 1. FSV Mainz 05 ook in de race is, en Van den Berg wel oren zou hebben naar een terugkeer bij de club waarvoor hij vorig seizoen op huurbasis speelde, dicht PSV zichzelf nog altijd een ‘grote kans’ toe om Van den Berg in te lijven.

Artikel gaat verder onder video

Bovenop een centrale verdediger wil PSV indien mogelijk nu ook een nieuwe linksback aantrekken. Vanwege blessures zijn Olivier Boscagli en Mauro Júnior momenteel niet inzetbaar voor PSV, terwijl Sergiño Dest al veel langer is uitgeschakeld. Om de problemen op de linksbackpositie te verhelpen, moet trainer Peter Bosz de beschikking krijgen over een extra optie.

LEES OOK: Blackburn Rovers meldt zich bij PSV en Go Ahead Eagles voor transfer

Keert Patrick van Aanholt terug bij PSV?

Het is ‘niet heel aannemelijk’ dat die optie luistert naar de naam Patrick van Aanholt. Het afgelopen anderhalf jaar werd Van Aanholt door Galatasaray verhuurd aan PSV en de vleugelverdediger is inmiddels clubloos. Een terugkeer in het Philips Stadion is niet volledig uitgesloten, maar wel ver weg. Het lijkt erop dat PSV meerdere opties aftast om aan het slot van de transfermarkt toe te kunnen slaan, aldus het Eindhovens Dagblad.

LEES OOK: Vermoedelijke opstelling PSV in Johan Cruijff Schaal: keert Noa Lang terug in de basis?

Ook voorin wordt versterking voor PSV niet uitgesloten. “Er kan ook nog een aanvaller voor PSV 1 komen, om het nakende vertrek van Hirving Lozano (in de winter) op te vangen”, aldus journalist Rik Elfrink. Lozano verruilt PSV in de winterstop voor het Amerikaanse San Diego FC.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Youri Mulder: 'Voor vijftien miljoen euro zou hij echt een versterking voor PSV zijn'

Youri Mulder is zeer gecharmeerd van een transfertarget van PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Winkelwagen
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Dat ze van den Berg wilde was al lang bekend. Zijn ze dsn nu opeens ambitieus omdst ze door blessures een extra verdediger nodig hebben?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen