Ajax slaat enorme slag en troeft PSV definitief af: 'Heel veel vertrouwen in hem'

20 augustus 2024, 20:49
Foto: © Ajax TV

Ajax is erin geslaagd om Sean Steur (16) te contracteren, zo melden de Amsterdammers op de officiële kanalen. Het toptalent heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2027. Daarmee vist PSV, dat de middenvelder wilde kapen, definitief achter het net.

Steur maakt al sinds zijn achtste leeftijd deel uit van de Ajax-school en maakte vorig seizoen, op 10 mei 2024, zijn debuut in het betaalde voetbal bij Jong Ajax. De middenvelder mocht minuten maken in het duel tegen Jong AZ (1-4 nederlaag).

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ‘PSV zet aanval in en hoopt toptalent van Ajax binnen te hengelen’

Marijn Beuker is erin geslaagd om het talent uit handen te houden van PSV. Steur wilde naar verluidt pas bijtekenen als het sportieve plaatje helemaal klopte. “We zijn heel blij dat Sean zijn eerste contract bij Ajax heeft getekend. Hij is een groot talent en de laatste jaren niet voor niets vervroegd doorgeschoven. Sean is een dynamische middenvelder die goed kan dribbelen en altijd de oplossing vooruit zoekt. We hebben veel vertrouwen in een mooie toekomst voor hem bij onze club”, zegt Beuker.

Steur reageert in een video op zijn contractondertekening. Aan het einde van het filmpje schudden Steur en Beuker elkaar, voor de gebruikelijke foto’s, de hand. “We doen nog even de handshake. Je moet me wel in de ogen aankijken!”, grapt de Ajax-directeur als Steur wat verlegen naar beneden staart.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ESPN geniet van gedrag Robin van Persie, vlak voor Ajax - sc Heerenveen

Robin van Persie voelde zich op zijn gemak in de Johan Cruijff ArenA, voorafgaand aan Ajax - sc Heerenveen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Heel goed van AJAX. PSV haalt hele bussen binnen en wil voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Het wordt tijd dat we iets gaan doen om aan elkaars talenten af te snoepen. Je hebt eigen jeugd zat die op te leiden is of heb je daar de kennis niet voor in huis. Geef talenten snel een contract voordat ze overgehaald worden met mooie en leuke verhaaltjes en zeker tegen de ouders die alles wordt beloofd. en als ze weg gaan dan moet er een veel grote bedrag de eerste 5 a 10 jaar elk jaar tegenover staan. Dat geldt ook voor alle topclubs dat ze eens leren van elkaars talenten af te blijven en zelf op te leiden. je steekt er tijd en geld in en een andere club wil er van profiteren.

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ajax heeft het met Bazoer zelf ook gedaan.

Driwes
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Als er een club is die jaren smerige spelletjes heeft gespeeld met talenten van andere clubs dan zijn dat die A,dammetjes. Dit is karma.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen