Ajax raakt Mislintat-aankoop nog niet kwijt: geïnteresseerd Hoffenheim presenteert Franse verdediger

27 augustus 2024, 13:29
Foto: © Imago

Anton Gaaei gaat niet naar het Duitse TSG Hoffenheim. De 21-jarige Deense rechtsback werd recentelijk gelinkt aan de Duitsers, maar de club heeft dinsdag Valentin Gendrey gepresenteerd. De 24-jarige Franse rechtervleugelverdediger komt over het Italiaanse Lecce.

Het Duitse Kicker wist kortgeleden te melden dat Gaaei een van de kandidaten was voor Hoffenheim om de rechtsbackpositie te versterken. Voor Ajax zou dat een welkome oplossing zijn, aangezien de Deen in zijn eerste seizoen bij de Amsterdammers allerminst gelukkig was. De 21-jarige rechtsback werd afgelopen seizoen tot tweemaal toe al voor rust gewisseld bij de Amsterdammers. Eerst slachtofferde Maurice Steijn de verdediger na een gigantische blunder tegen Feyenoord, waarna John van 't Schip Gaaei tegen AZ voor de thee van het veld haalde.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ‘Nottingham Forest meldt zich na mislopen Giménez bij Ajax’

Dit seizoen verloopt voor de jonge rechtsback met ups en downs. Zo was Gaaei tegen Panathinaikos samen met doelman Remko Pasveer de grote held, maar tegen NAC Breda werd hij alweer verguisd door Ajax-supporters. Met het aantrekken van Gendrey lijkt de interesse van de Hoffenheim in Gaeei verleden tijd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ze raken de spelers niet kwijt nog niet aan de straatstenen ik weet nu al dat het beleid nu al gefaald heeft bij ajax ze blijven zitten met deze spelers dan komen er allelei namen voorbij voor ajax totaal kansloos ik ga er vanuit dat ajax nul coma nul geld gaat uitgeven aan nieuwe spelers

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen