Ajax – Panathinaikos op tv: hoe laat en op welke manier te kijken?

15 augustus 2024, 19:35
Foto: © Imago

Ajax neemt het donderdagavond 15 augustus in eigen huis op tegen het Griekse Panathinaikos in de return van de derde voorronde van de Europa League. In Athene waren de Amsterdammers met 0-1 te sterk dankzij een doelpunt van Steven Berghuis. De terugwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het? En hoe kun je Ajax – Panathinaikos kijken als je geen klant bent van Ziggo?

Hoe laat begint Ajax – Panathinaikos?

Ajax en Panathinaikos trappen het duel donderdagavond om 20.15 uur af in de Johan Cruijff ArenA. Het duel in Amsterdam staat onder leiding van de Engelse Chris Kavanagh. Hij wordt bijgestaan door Lee Betts en James Mainwaring, terwijl Sam Barrott als vierde official opereert. De videoscheidsrechter is de eveneens Engelse Peter Bankes. Hij wordt geassisteerd door Nick Hopton.

Op welke zender is Ajax – Panathinaikos te zien?

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd tussen Ajax en Panathinaikos is live te zien op Ziggo Sport. De telecomprovider heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten van de drie Europese toernooien. Alle duels in de Champions League, de Europa League en de Conference League zijn dus bij Ziggo te zien. Wie een abonnement heeft bij Ziggo, kan afstemmen op kanaal 14 om het duel tussen Ajax en Panathinaikos te zien.

Hoe kijk je Ajax – Panathinaikos als je geen klant bent van Ziggo?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Nu de wedstrijd goed onder controle brengen en houden. Dan halen we de volgende ronde !!!

hans vd water
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ziggo monopolie?

Dave80
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Account aangemaakt haha, en wil je kijken, staat er: je hebt een abo nodig om dit te bekijken. Ziggo is de grootste onzin die bestaat. Blij dat ik Kpn heb, kijk wel een illigale stream. Want vorige week was het live op hun kanaal op Youtube, zijn ze ook mee gekapt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen