Ajax-speler laat zich na zege op Heerenveen opnieuw volledig gaan

12 augustus 2024, 12:20
Foto: © Imago

Ajax boekte zondagmiddag een 1-0 overwinning op sc Heerenveen en is het nieuwe seizoen in de Eredivisie daarmee begonnen met drie punten. De zege werd na afloop vooral door Sivert Mannsverk uitbundig gevierd met het publiek. De Noorse middenvelder liet zich onlangs na de return tegen Vojvodina al volledig gaan en had ook na de wedstrijd tegen sc Heerenveen de smaak te pakken.

Francesco Farioli verbaasde vriend en vijand door zijn opstelling voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op liefst zes posities te wijzigen ten opzichte van het heenduel met Panathinaikos in de derde kwalificatieronde van de Europa League. Mannsverk was een van de ‘nieuwkomers’ in de basiself. Het waren voor de aankoop van vorig jaar zijn eerste minuten in het nieuwe seizoen, nadat hij de eerste wedstrijd tegen Vojvodina had moeten missen wegens een schorsing, in de return op de bank bleef en ook tegen Panathinaikos niet binnen de lijnen verscheen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Vink plaatst serieuze vraagtekens bij besluit Farioli: 'Waarom blijft hij wél in de selectie zitten?'

Mannsverk speelde tegen sc Heerenveen een verdienstelijke wedstrijd, zonder al teveel op te vallen. Na het laatste fluitsignaal waren de schijnwerpers daarentegen op hem gericht. Mannsverk baarde al opzien door na afloop van de return tegen Vojvodina, waarin hij dus niet in actie was gekomen, de 1-3 overwinning uitbundig te vieren met de meegereisde supporters uit Amsterdam. Zondag na de eerste competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen herhaalde hij dat, maar dan in de eigen Johan Cruijff ArenA en vóór de F-Side, waar de fanatieke aanhang van Ajax zich altijd verzameld. Ajax deelt de beelden van het ‘feestje’ op social media. Sivert en de jongens, zo klinkt de caption.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ESPN geniet van gedrag Robin van Persie, vlak voor Ajax - sc Heerenveen

Robin van Persie voelde zich op zijn gemak in de Johan Cruijff ArenA, voorafgaand aan Ajax - sc Heerenveen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Noem me een zeurpiet, noem me een zeikerd. En er zullen zeker mensen die reageren die het niet met me eens zijn. Dit is toch een beetje genant gedrag na een 1-0 overwinning op een club als Heerenveen? Als dit nou een overwinning was met heel goed spel, een ruime uitslag van 8-0 of tegen een club als Real, Bayern noem ze maar op.

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Mee eens, na 4 overwinning is de arrogantie weer terug

CanisMorsum
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Wat heeft Feijenoord eigenlijk gedaan dit weekend? En is er al een dvd van?

Sticks
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Mannsverk is blij dat hij speelt en dat het qua spel ook een stuk(je) beter met hem gaat. Dus wat doet zo'n jongen? Een feestje bouwen met de aanhang. Misschien ietwat overdreven en voor mij hoeft het niet, maar so what? Als je je daar al aan stoort... Farioli doet het voorlopig best aardig. Er zit vooruitgang in de ploeg en er wordt een aantal keer op rij gewonnen. Niks arrogantie, gewoon hard werken en die eerste wedstrijd winnen.

CG
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Een eerste verbetering is al goed zichtbaar !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen