Pasveer praat met toptarget: ‘Hij is wat Ajax nodig heeft. Ik hoop echt dat hij komt’

8 augustus 2024, 09:01
Foto: © Imago

Remko Pasveer heeft met Wout Weghorst gesproken over een transfer naar Ajax, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf. De keeper, die nauwe banden heeft met de aan Ajax gelinkte spits, hoopt dan ook dat de Tukker deze zomer naar Amsterdam verkast.

De eerste keeper van Ajax maakt er geen geheim van dat hij regelmatig contact heeft met Weghorst. “Wout is een heel goede gozer en past naar mijn mening op dit moment perfect bij Ajax. Hij is wat Ajax nodig heeft”, is Pasveer overtuigd van de spits van Burnley, die al lange tijd gelinkt wordt aan een overstap naar de Johan Cruijff ArenA.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ‘Pogingen Trabzonspor tevergeefs, Weghorst wil per se naar één club’

“Hij is een no-nonsense jongen en zijn werkethos is fantastisch. Als je tegen hem speelt, dan is dat vervelend, maar als hij met je speelt, dan is dat heerlijk. Hij werkt zich een slag in de rondte en komt met ideeën aan om ruimte te creëren”, vervolgt Pasveer. “Je hebt jongens nodig die gek zijn van voetbal, er alles uit willen halen, irritant zijn voor een tegenstander en daar de boel kunnen ontregelen.”

LEES OOK: Weghorst wil nieuwe school vestigen zonder toetsen en huiswerk

Pasveer, die zich in hetzelfde interview uitliet over de Amsterdamse transferperiode tot nu toe, ziet Weghorst graag naar Ajax komen. “Ik hoop dat hij komt, maar dat is echt aan de club en daar heb ik niet zo veel invloed op. Ik heb hem wel gezegd dat híj een goede keuze maakt als hij naar Ajax gaat”, zegt hij.

Diverse media hebben wat dat betreft goed nieuws voor de keeper van Ajax. Onder meer Mike Verweij en Valentijn Driessen denken dat het een kwestie van tijd is voordat Weghorst de overstap maakt naar de Johan Cruijff ArenA.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Sar heeft slechts één woord nodig om crisis bij Ajax te omschrijven

Edwin van der Sar ziet de toekomst van Ajax met vertrouwen tegemoet.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

ERIMIR
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Daar ben ik het dus niet met Pasveer eens. Weghorst is geen typische Ajax-speler en technisch niet begaafd. Hij loopt achter ieder onmogelijke ballen aan en verspilt alleen maar energie. Hij is voor Ajax geen technisch verfijnde speler, is vergelijkbaar met Akpom die overigens veel jonger is. Akpom laten vertrekken voor Weghorst vind ik niet verstandig.

AjaxAmsterdam34
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Akpom?, kerel is veel te ligt in Europa was ie totaal ontzichtbaar akpom is een speler die totaal het niveau van Ajax niet aan kan.. akpom kan niet hard schieten koppen schijnt ook al een probleem te wezen enige wat akpom goed in is groot salaris verdienen en niet terug betalen.

Goku
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Joh zal een droom blijven, Brobbey en Akpon blijven bij Ajax. En Akpom is beter dan Wout en jonger dus een betere investering

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Laten we eerlijk zijn, momenteel worden er nogal wat onmogelijke ballen gegeven bij Ajax. Weghorst kan daar dan mooi achteraan. Verfijnde techniek heeft hij niet, maar op beslissende momenten staat hij er vaak wel!

CG
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ajax moet hen juist wél nemen. Niet alleen zijn lengte wat bij ons ontbreken maar ook zijn fysiek gesteldheid, iets wat vaakst ontbreken bij Ajax. Zo moeten er ook één komen op het middenvelder én één in de verdediging !!!

Laurens1
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

In de Nederlandse competitie is Wout Weghorst voor elke club een verrijking! Met zijn werk ethos en drive schiet hij er altijd een hoop in!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dat ze bij ajax denken dat weghorst nodig is. Zegt precies in welke ellende de club zit ,en hoe het met de club gaat

Vito
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Alles beter dan Akpom, wat was die slecht!

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Weghorts moet echt komen. Een bulldozer moeten we hebben om de verdediging van elke tegenstander door te breken. Met 11 technische spelers halen we zeker niets, dat is zeker !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen