AC Milan heeft plotseling beste papieren in strijd om Ajax-speler Silvano Vos

19 augustus 2024, 12:49
Foto: © Imago

Niet Stade Reims, maar AC Milan is topfavoriet in de strijd om de handtekening van Silvano Vos, zo weet Voetbal International. Maandagochtend kwam naar buiten dat Reims de Ajax-banneling wil huren, maar dit is volgens VI niet meer aan de orde. Milan richt de pijlen op de talentvolle speler.

Stade Reims meldde zich in Amsterdam voor een huurdeal met Vos. Ajax prefereert een verkoop van de middenvelder, maar zou met een huurdeal in ieder geval af zijn van het salaris van de negentienjarige. VI weet dat Vos een transfer naar de nummer negen van de Ligue 1 niet ziet zitten. De Franse club schakelt daarom door naar Gabriel Moscardo van Paris Saint-Germain.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Cristian Willaert door het stof na foute berichtgeving over Ajax: ‘Wie zijn billen brandt…’

AC Milan hoopt te kunnen profiteren van het afhaken van Reims. De Italianen hebben hun interesse inmiddels kenbaar gemaakt bij Ajax. Naar verluidt zou ook Milan denken aan een huurdeal, terwijl Ajax miljoenen euro’s wil zien voor Vos. De middenvelder ligt nog tot 2028 vast in Amsterdam.

LEES OOK: Opvallend: 'Ajax blijft jagen op een keeper: 29-jarige Fransman voert gesprekken'

Vos is een van de spelers die mag vertrekken bij Ajax. De jonge middenvelder traint al een paar weken niet meer mee met de hoofdmacht en komt vooralsnog niet in de plannen van Francesco Farioli voor. Voor Owen Wijndal, Naci Ünüvar, Benjamin Tahirovic en Borna Sosa geldt hetzelfde. Laatstgenoemde heeft al een nieuwe uitdaging te pakken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Grote aankoop stelt opnieuw teleur bij Ajax: één actie toont enorme vormdip

Een aankoop uit het Sven Mislintat-tijdperk kan nog steeds niet overtuigen bij Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik vraag me toch altijd af wat grote clubs nou willen met een speler die in de ED niet aan de bak komt...

MaxH
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Misschien zien ze, in tegenstelling tot diverse “topclubs” in Nederland, wel de ontwikkelingsmogelijkheden van de betreffende speler. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld Zirkzee, Maatsen ……. Enz

Exitium
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Nou ja, Zirkzee en Maatsen waren net 16 toen ze naar Bayern en Chelsea gingen en gingen vrijwel gratis weg, dat is nog wel een verschil met een speler van 19 waar Ajax enkele miljoenen voor wil vangen

Klantenservice
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Het is inderdaad nogal een verschil tussen een gratis speler en een speler waar je miljoenen voor moet betalen. Dan is de gok toch anders. Ook vind ik het een verschil of je een jonge jeugdspeler wegplukt die daar El gewoon speelt, en een 1e team speler die daar die aan spelen toekomt en geen toekomst in wordt gezien. Dat is toch een ander type gok. En als ze echt de ontwikkelingsmogelijkheden bij deze speler hadden gezien, hadden ze hem dus ook al op die 16 jarige leeftijd kunnen halen (om in jouw vergelijking te blijven). Als dit een deal zal worden, zal hij naar mijn vermoeden veel verhuurd worden en via de achterdeur vertrekken.

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Bij AC is er altijd al mensenhandel geweest!

Bramco
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ajax verhuurt de spelers waar ze graag vanaf willen, scheelt ze salaris. Om vervolgens die spelers volgend seizoen weer terug te krijgen. Nieuwe spelers zoals rugani huren voor net zo hoge salaris als wat ze verhuren. Ik begin Overmars steeds meer te missen. Zelfs Huntelaar en Hamstra handelde nog beter.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ja echt logisch is het niet allemaal.

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Behalve als ze daar boven hun zelf uitstijgen, dan is de kans groot dat ze definitief worden overgenomen. Anders schiet Ajax er niets mee op en het risico als ze daar falen ze in waarde dalen

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Qua Rugani is het geen 1:1 vervanging; Rugani is een verdediger en Vos is een middenvelder (en misschien heeft Rugani meer perspectief dan Vos) Als je op salaris van Vos kan besparen door hem uit te lenen, is daar niks mis mee. Als hij zou blijven zou zijn waarde alleen maar omlaag gaan omdat hij niet speelt, als je hem verhuurt heb je kans dat de waarde gelijk blijft of misschien stijgt. Is nog niet eens zo'n slecht idee. (ik zeg niet dat zijn waarde niet alsnog omlaag kan gaan though)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen