1908.nl 'trekt boetekleed aan' na nieuws over Buonanotte

5 augustus 2024, 09:08
Foto: © Imago

De overgang van Facundo Buonanotte naar Feyenoord is nog allerminst beklonken, meldt 1908.nl in tegenstelling tot eerder deze week. Het doorgaans betrouwbare medium trekt dan ook het boetekleed aan voor de stelligheid waarmee het eerst berichtte over de transfer van de Argentijn. Feyenoord en Brighton & Hove Albion zijn akkoord over de transfer, terwijl ook de Argentijn persoonlijk rond is met de Rotterdammers. Alleen is er in de vorm van Southampton een kaper de kust.

De Engelse club, die afgelopen seizoen promoveerde naar de Premier League, is enkele weken terug concreet geworden voor Buonanotte en hoopt de Argentijn voor de neus van Feyenoord weg te kapen. Het is nu aan de negentienjarige rechtsbuiten annex middenvelder om te bepalen waar zijn toekomst ligt. Voetbal International wist te melden dat ook Celtic in de markt is voor Buonanotte, maar volgens 1908 zijn de Schotten ‘afgezegd of zelfs afgehaakt’.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: 'Eén iemand oogt ongemakkelijk tijdens feestvreugde Feyenoord'

Bij 1908 wordt in ieder geval het boetekleed aangetrokken voor de stelligheid waarmee het vorige week berichtte over de transfer van Buenanotte naar Feyenoord. “Maar bij 1908.nl blijft men vasthouden aan de eerder gebrachte feiten: Feyenoord en Brighton zíj́n akkoord, en ook aan de salariseisen van Buonanotte is vanuit Rotterdam meer dan voldaan”, valt er te lezen op de website.

LEES OOK: Perez looft Feyenoorder: ‘Hij was eerst een dooie, maar nu een character’

Er is sprake van een cruciale week voor Buenanotte, zijn management, Feyenoord en Southampton, maar er is vanuit Rotterdam nog geen sprake van een deadline. Wel heeft Feyenoord de verwachting dat er ‘op zeer korte termijn’ duidelijkheid. Brighton & Hove Albion zou de speler in ieder geval graag willen verhuren aan Feyenoord. Mocht de keuze van de Argentijn vallen op Southampton, dan raken de Rotterdammers ‘allesbehalve in paniek’. Feyenoord-trainer Brian Priske zal dan bouwen op de diensten van Calvin Stengs, die mogelijk toch lijkt te blijven in De Kuip.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: 'Hij is het hart van het elftal, onmisbaar voor Feyenoord'

Kenneth Perez is lyrisch over het optreden van een speler van Feyenoord tegen PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Hey FCupdate, zullen we bij berichtgeving van deze 'bron' maar niet meer spreken van een 'doorgaans betrouwbare medium'? Ze zitten er namelijk ook regelmatig naast.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Heb dat hier al vaker gezegd. Toen rutger begon bij 1908 ,met zijn nieuws over feyenoord. Klopte er heel veel . Nu is hij een beetje in zichzelf gaan geloven en laat hij sommige dingen over aan anderen . En klopt er veel niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen