1908.nl: Feyenoord bereikt principeakkoord met vervanger van Stengs

12 augustus 2024, 17:37
Foto: © Imago

Feyenoord wil zich zeer spoedig gaan versterken met Ibrahim Osman van Brighton & Hove Albion, zo weet 1908.nl maandag te melden. De Rotterdammers hebben ‘alle seinen op groen staan’ om de komst van de negentienjarige aanvaller te bewerkstelligen. Osman moet gaan fungeren als de vervanger van Calvin Stengs, die op het punt staat om te verkassen naar de MLS.

Feyenoord zou een principeakoord hebben bereikt met de Ghanees, waardoor de tijdelijke komst snel afgewikkeld kan worden. De Rotterdammers bedingen géén optie tot koop in de overeenkomst. Osman moet op papier de vervanger worden van Stengs. Het is niet bekend of de aanstaande deal met Brighton gevolgen heeft voor Gustav Isaksen, die naar verluidt ook op het lijstje van Feyenoord staat.

Artikel gaat verder onder video

Het lijkt erop dat Osman dit seizoen weinig aan spelen toekomt bij Brighton. De Engelse club beschikt over een overschot aan aanvallers. In de voorbereiding speelde de Ghanees daarom slechts 119 minuten. Vorig seizoen telden The Seagulls liefst 19,5 miljoen euro neer voor de vleugelspeler die destijds bij FC Nordsjaelland speelde.

LEES OOK: VI weet belangrijkste reden voor Feyenoord om Stengs te laten gaan

Feyenoord is door het aanstaande vertrek van Stengs genoodzaakt om een aanvaller aan de selectie toe te voegen. De linkspoot bereikte een mondeling akkoord met Charlotte FC en gaat een contract voor vier seizoenen tekenen bij de club uit Amerika.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen