Feyenoord heeft droomtegenstander in de Champions League: 'Dan zouden we 64-1 winnen'

21 juli 2024, 14:46   Bijgewerkt: 21 juli 2024, 15:00
Foto: © ESPN

Ramiz Zerrouki en Gjivai Zechiël weten welke tegenstander ze volgend seizoen in de Champions League willen tegenkomen. De middenvelders van Feyenoord dromen van een krachtmeting met Real Madrid, de Champions League-winnaar van het afgelopen seizoen.

Zerrouki en Zechiël werden op de jaarlijkse kinderpersconferentie gevraagd tegen wie ze willen spelen. “Ik zou het heel leuk vinden als we dit jaar in de Champions League tegen Real Madrid kunnen spelen”, zei Zerrouki. “Dat is een heel grote club met de beste spelers van dit moment. Dat zou een enorm mooie uitdaging zijn en een mooie ervaring.”

Artikel gaat verder onder video

Zechiël deelt de wens van zijn ploeggenoot. “Ja, ik wil ook tegen Real Madrid spelen. Dan zouden we 64-1 winnen”, grapt hij. Real Madrid zit bij de Champions League-loting in Pot 1, terwijl Feyenoord is ingedeeld in Pot 3. Een loting tegen de Spaanse topclub is dus mogelijk. Feyenoord weet op 29 augustus wie de tegenstanders worden in de groepsfase.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Hancko wil nog steeds naar Atlético, gat van tien miljoen euro tussen vraagprijs Feyenoord en laatste bod'

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko staat nog altijd open voor een transfer naar Atlético Madrid, schrijft de Italiaanse transferjournlist Matteo Moretto.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

AbelGroeneveld16
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik weet dat niet serieus bedoeld is, en dat dat waarschijnlijk nooit zal gebeuren, als ze al tegen elkaar geloot worden. Maar als die uitslag daadwerkelijk plaatsvindt dan ga je toch aan je nek krabben en nadenken of Zechiël paranormale gaven heeft ofzo

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen