Zeer verrassende keeperswissel in de maak bij Ajax? ‘Het zou zomaar kunnen’

19 juli 2024, 12:03
Foto: © Imago

Lentin Goodijk, Ajax-clubwatcher namens Voetbal International, verbaasde zich donderdagavond enigszins over de basisopstelling van de Amsterdammers voor de oefenwedstrijd tegen Al Wasl (2-1). De journalist zag dat Diant Ramaj plaatsnam onder de lat, en vraagt zich af of dit iets te betekenen heeft met een mogelijke basisplaats voor Remko Pasveer.

Ajax oefent vrijdagmiddag tegen Olympiakos. Goodijk beschouwt deze wedstrijd als ‘een laatste test’ in aanloop naar het duel tegen FK Vojvodina. “De verwachting was dat gister, tegen Al Wasl, Jong Ajax en de reserves zouden spelen, maar toen stond ineens Ramaj daartussen”, begint de clubwatcher bij VI Rondje Ajax.

Artikel gaat verder onder video

“Dan zit je toch te denken: Pasveer was vorige wedstrijd best oké, is belangrijk in de coaching van het elftal, zou hij nou in de basis gaan starten? Of is het, want Steven Berghuis speelde gister natuurlijk ook, om een mix te hebben van verschillende spelers? Ik vind dat lastig in te schatten”, gaat Goodijk verder.

Een keeperswissel is niet onrealistisch. “Het zou kunnen. Als hij vandaag met Pasveer gaat spelen, kan het dat hij aan het begin van het seizoen toch met hem gaat starten. Dat kan natuurlijk echt prima, hij is écht fit voor een man van veertig! Aan de bal is hij ook goed en hij heeft een leidende rol in de selectie”, sluit Goodijk af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes kan door zeer serieuze interesse een middenvelder slijten bij Ajax

Een uitgaande transfer naar de Bundesliga is mogelijk aanstaande voor Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Godijk kan beter een ander beroep gaan zoeken Doet me denken aan Leone Stentler die vond dat Dimaria door de trainer zou worden opgeofferd aan Mbappe te dekken twee jaar geleden.

kib*
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Nou ik kon niets tegen Pasveer hebben. Het lijkt alsof de oude Pasveer weer terug is. Goede reddingen. Van mij mag Pasveer in de start van de competitie beginnen.

Allback
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Het zou sportief gezien een hele rare keuze zijn aangezien Ramaj een van de slechts 3 spelers (Hato en Brobbey) was die een redelijk seizoen draaide afgelopen jaar. Daarnaast is het financieel gezien wanbeleid. Je hebt heel hard geld nodig en dan ga je een.keeper vervangen door een keeper die sowieso geen bedrag gaat opleveren. Ja de beste moet in prinxipe apelen, maar Pasveer is niet veel beter dan Ramaj.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen