Zaakwaarnemer van Antony verklapt waar de aanvaller volgend seizoen speelt

21 juli 2024, 19:12
Foto: © Imago

Een vertrek van Antony bij Manchester United is niet in de maak, zo laat zijn zaakwaarnemer weten. Eerder deze week meldde de Engelse tak van ESPN dat een verhuurperiode tot de mogelijkheden behoort, maar daar is volgens agent Junior Pedroso geen sprake van.

ESPN schreef dat Antony verhuurd mag worden, indien een club zich bereid toont om het volledige salaris van de aanvaller over te nemen. Het zou gaan om een weeksalaris van 70.000 pond (83.000 euro); op jaarbasis is dat 4,32 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Antony maakte twee jaar geleden de overstap van Ajax naar Manchester United. Het ging om een transfersom van 95 miljoen euro, die via bonussen kan oplopen tot 100 miljoen. Antony heeft de grote verwachtingen niet kunnen inlossen.

Om die reden komen de geruchten over een vertrek op gang, maar die worden ontkend door zijn zaakwaarnemer. “Ik heb verhalen gelezen over een mogelijke verhuur. Antony heeft een duidelijk plan voor ogen: Manchester United. Hij wil blijven en is alleen gefocust op Man United. Daar hebben we al over gesproken met de club", zegt Pedroso tegen journalist Fabrizio Romano.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hij wil bogarde 2 worden? Wel innen, niet spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen