Youri Mulder wijst schuldige aan na openingsdoelpunt van Gakpo tegen Roemenië

2 juli 2024, 19:08
Foto: © Sporza

De Roemeense doelman Florin Niță zag er volgens Youri Mulder niet goed uit, zo vertelt hij in zijn analyse bij het Belgische Sporza. Hoewel het doelpunt een specialiteit van Cody Gakpo is had de Roemeense keeper die bal moeten hebben. Door het doelpunt van de Liverpool-aanvaller staat het Nederlands elftal op een 0-1 voorsprong tegen Roemenië.

“'Eigenlijk scoren ze uit het niets”, aldus Mulder over de treffer van het Nederlandse elftal. “Het is een goede bal van Schouten op Simons, daarvoor die verdediging waar Marin het als verdedigende middenvelder moeite heeft om Bergwijn en Simons te verdedigen.”

Artikel gaat verder onder video

Mulder benoemt dat het naar binnen draaien van Gakpo zijn specialiteit is, al erkent hij dat de Roemeense doelman er niet goed uit zag. “De keeper moet de bal wel hebben in de korte hoek. Ik moet wel zeggen: Gakpo schiet deze ballen altijd wel vlijmscherp en hard. Maar Niță moet die bal hebben”, besluit Mulder.

Volg de wedstrijd tussen Roemenië en Nederland in ons liveverslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Satirische video van afgekeurd Oranjedoelpunt gaat viraal

Een satirische video van de goal van Xavi Simons tegen Frankrijk gaat viraal op sociale media.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Denk dat Youri Mulder zelf eens als doelverdediger moet gaan staan. Als je de opnames ziet, zie dat die keeper er nogaan zat, maar het schot zo hard en geplaatst was, dat het niet van richting veranderde

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen