Xavi Simons plaatst cryptische speelkaart in Instagram Story en zaait massale verwarring

19 juli 2024, 13:20   Bijgewerkt: 19 juli 2024, 13:34
Foto: © Imago/realtimes

Xavi Simons blijft de transfergemoederen omtrent hemzelf flink bezighouden. De toekomst van de 21-jarige spelmaker is nog altijd onduidelijk en na nieuws van onder meer L’Équipe én het socialmedia-gedrag van Simons is er grote verwarring ontstaan.

Al langere tijd is er onduidelijkheid over de toekomst van de speler van het Nederlands elftal. Bayern München zou RB Leipzig willen aftroeven en legde een bod van liefst negentig miljoen euro neer bij Paris Saint-Germain, de club waar Simons volgens L’Équipe wil vertrekken. Der Rekordmeister zou de middenvelder in eerste instantie willen huren, met een aankoopverplichting van het eerder genoemde bedrag.

Artikel gaat verder onder video

Door uitlatingen van Simons op TikTok en Instagram is het nog maar de vraag hoe serieus we deze Franse berichtgeving kunnen nemen. De Nederlander liet zich opvallend uit onder een TikTok-post van journalist Jonathan Bensadoun. De Fransman deelde een bericht dat Simons PSG zou hebben ‘verraden’, waardoor hij besloten heeft om de club te verlaten. Simons reageert vrijdag met de tekst: “Wauwwww……..” De Nederlander voegt meerdere oog-emoji’s toe, die vaak gebruikt worden om nieuwsgierigheid of het observeren van een situatie uit te drukken.

Ná die reactie op TikTok, liet Simons ook op zijn persoonlijke Instagram-pagina van zich horen. De aanvallend ingestelde speler plaatste een afbeelding van een Uno-reverse-kaart op zijn Story. Deze speelkaart wordt in Uno gebruikt om de richting van het spel te veranderen. In voetbal wordt de kaart ook wel eens gebruikt als symbool van aankomende transfers.

Het valt echter niet te concluderen waar Simons nu daadwerkelijk op doelt. Zou de middenvelder tóch perspectief zien in een langer verblijf bij PSG of Leipzig? Of hint hij met de Uno-kaart juist op een overgang naar Bayern?

Ook zou het kunnen slaan op een mogelijke ruildeal tussen Bayern München en PSG. BILD wist te melden dat een spelersruil tussen Kingsley Coman en Xavi Simons tot de mogelijkheden behoort.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 NOS Studio Fußball haalt uit naar Oranje-international: ‘Dit kan niet in het Nederlands elftal’

Aan tafel bij Studio Fußball wordt een harde conclusie getrokken over een basisspeler van Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen