Wilfred Genee gelooft zijn ogen niet: 'Hij was niet goed, die moest opgenomen worden!'

1 juli 2024, 00:17
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen en Wilfred Genee hebben zich zondagavond gestoord aan Engeland-doelman Jordan Pickford. De goalie van Everton zorgde in de extra tijd van de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije voor ergernis, wegens de manier waarop hij reageerde op het vangen van een bal. Genee dacht zelfs dat er iets ernstigs aan de hand was.

Derksen snijdt het onderwerp aan in de uitzending van Vandaag Inside Oranje. Hij keek zondagavond met irritatie naar Pickford, iets waar veel voetbalsupporters op sociale media last van hadden: "Wat mij ontzettend stoort aan dat elftal, dat is die verschrikkelijke keeper van Everton. Een keeper met afgezakte kousen, die ziet eruit als een keeper van het zesde elftal van een amateurclub", stelt De Snor.

Artikel gaat verder onder video

Genee haakt vervolgens in op het verhaal van Derksen: "Zag je hoe blij hij was op het einde, toen hij die bal had? Die was niet goed! Die moest opgenomen worden, die gozer", stelt de presentator van het populaire programma: "Hij lag daar en ik denk hij is niet goed meer. Er is iets gebeurd, lachgas?", zegt Genee, waarna Derksen reageert: "Hij gedraagt zich het hele jaar zo bij Everton."

Bekijk hieronder het fragment van Jordan Pickford gedurende het einde van de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije:

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Hij doet zo omdat hij zo gespannen is en vreselijk blij is, èn hij pakt wel ballen hoor , en verder , kijken jullie eerst maar even hoe jullie je gedragen op TV, zo , wie kaatst kan de bal vewachten ,stelletje STRUIKHUILERS .....LOL

Bret
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ja oké maar dat manneke doet wel heel erg vreemd hoor hij loopt de hele wedstrijd maar in en buiten de zestien rond te zwaaien en te schreeuwen zou als verdediger bloed nerveus worden van zo'n adhd klant achter me.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

@Bret, Laat hem adhd of add hebben, Engeland gaat wel door.......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen