Vitesse doet enkele uren voor deadline beroep op fans

1 juli 2024, 21:46
Foto: © Imago

Vitesse heeft maandag een mail gestuurd naar iedereen die heeft bijgedragen aan de crowdfundingsactie die begin mei werd opgezet. Daarmee werd een bedrag van bijna twee miljoen euro opgehaald. Toch kan Vitesse dit geld nog niet gebruiken.

Het geld van de crowdfunding kon door Vitesse alleen worden gebruikt als licentiebehoud werd veiliggesteld. Doordat de Arnhemmers vorige week te horen kregen dat deze per 9 juli zal worden ingetrokken, zal het bedrag niet door Vitesse gebruikt kunnen worden bij de plannen om de club alsnog te redden.

Artikel gaat verder onder video

Om beroep aan te tekenen tegen de beslissing van de licentiecommissie, zal Vitesse voor maandagavond 23.59 uur een plan moeten hebben. In een uiterste poging om de beschikbare middelen te verruimen, hebben de Arnhemmers een mail gestuurd aan iedereen die heeft gedoneerd. “We weten niet wanneer, hoe en waar we dit geld kunnen en moeten inzetten”, leest het. “Echter, doen wij er op dit moment alles aan om onze club in leven te houden. Daar kan het direct ophalen van jouw donatie wellicht mee helpen.”

“We snappen erg goed dat we wederom iets van jou vragen”, vervolgt de club in de mail. “Ook de keuze om jouw recht op restitutie te behouden is geheel logisch. Daar is eenieder vrij in.” Vervolgens geeft Vitesse aan dat fans met een druk op een knop kunnen afzien van de restitutie. Donateurs zouden het geld namelijk terugkrijgen als de Arnhemmers niet gered konden worden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Embolo zorgt voor hoogtepunt Hongarije - Zwitserland en laat iets opvallends achter op het veld

Breel Embolo liet iets opvallends achter op het veld in de slotfase van Hongarije - Zwitserland.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nog een half uurtje graaien en grijpen wat er te pakken valt..is toch bizar een paar uur voor voor t einde om geld bedelen schooienn wie nog niet snapt dat die club opgeheven wordt begrijpt t nooit..dit zijn de laatste euros die er nog geplundert worden..dat stadion heet volgend jaar zwembad..want voetbal gebeurt er niet maar zwemmen in geld en leegplunderen tot de laaste cent en alles leeg achetrlaten..dr past alleen nog maar regen in dat ding..ik heb nooit een cent hoeven hebben ik wou alleen maar winnen..vitesse have meet their defeat is alle opzichten..een schoolvoorbeeld dat laat zien dat wedstrijden verliezen ook echt verliezen betekend en the winner takes aaaalllllll..its proven..en je kunt dus zo lang doorgaan met winnen van een vereniging tot die helmaal blut is en omvalt....tis feest hoor..wie krijgt bayern munchen blut?? ook ajax moet oppassen ze hebben dik laatste gestaan dit seizoen hoor en ik had t echt graag zien gebeuren maar ja dit was waarschijnlijk wel 1 keer en niet weer..ajax volgend jaar kampioen??nee..almere city ook failliet gespeelt??best reeel..promoveert groningen al? dan zijn ook hun mogelijk aan de beurt hoor..enjoy the show called football

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je niks slims tezeggen hebt zeg dan maar niks want de Gelredome heeft nog genoeg functie voor evenementen. En we zullen zien of vitesse falliet gaat en hoe lang ze weg blijven ik verwacht ze vrij snel terug als dat gebeurd. (Moeten ze wel vanaf onderaan beginnen natuurlijk)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen