Gast Oranjezomer slaat terug naar ‘schandalige’ Gordon na harde uitspraken over Hélène Hendriks en Jack van Gelder

22 juli 2024, 23:23
Foto: © Talpa

Victor Vlam heeft zich maandagavond in De Oranjezomer hard uitgelaten over Gordon naar aanleiding van de uitspraken die de zanger dit weekend deed aan het adres van vaste gezichten Hélène Hendriks en Jack van Gelder. De Amerika-kenner noemt de uitbarstingen van Gordon ‘schandalig’.

In de aflevering van De Oranjezomer van vrijdag moesten Rutger Castricum, Hélène Hendriks en Jack van Gelder hard lachen om een filmpje van Gordon voor zijn realityshow (Dit ben ik, Gordon) waarin de zanger volschoot. “Ach gut, ze vallen weer over elkaar heen als het erop aankomt mij te kwetsen of beledigen”, schreef Gordon op Instagram naar aanleiding van het moment, waarna hij Hendriks, Castricum en Van Gelder ook nog persoonlijke sneren uitdeelde.

Artikel gaat verder onder video

Vlam, aanwezig in de aflevering van maandagavond, wilde graag reageren op de uitlatingen van Gordon. “Hij heeft natuurlijk behoorlijk pittige uitspraken gedaan, waaronder over jou”, richt hij zich tot Hendriks. “Hij heeft je best wel verschrikkelijke dingen genoemd, zoals een ‘dom blondje’ en een ‘schaap’. Ik vind het echt verschrikkelijk hoe die man steeds tekeergaat tegen allerlei mensen en dat hij dat keer op keer blijft doen.”

Vervolgens richt Vlam zich ook nog tot zenderbaas John de Mol. “Ik zou hem een suggestie willen doen. Hij kan zich enorm populair maken in Nederland als hij besluit dat dat programma van Gordon er niet komt. Als je een zendercollega op deze verschrikkelijke manier behandelt… Ik vind het schandalig, de manier waarop Gordon dat keer op keer doet. Dit soort dingen zorgen ervoor dat hij de sympathie verliest, waardoor minder mensen de soap überhaupt willen kijken.”

Hendriks vindt de reactie van Vlam op Gordon zelf wel wat overdreven. Zo reageert ze fel tegen het voorstel dat De Mol een streep door de show van Gordon moet zetten en is ze ook van mening dat de uitspraken van de zanger niet zo heftig waren. “Ik krijg thuis ook te horen dat ik mekker, dus zo ver zat hij er ook niet naast”, lacht ze.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp zet appartement te koop: opvallend lage vraagprijs, naakte vrouw hangt aan de muur

René van der Gijp heeft zijn appartement aan de boulevard van Scheveningen te koop gezet.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Lb
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Je krijg pas een leuk progamma als je Jack v Geler thuis laat die vind ze eigen zo leuk

rene van gool
Link gekopieerd!
    43
    + 1
avatar

Die van Castricum is leuk ? Het hele programma loopt met sprongen achteruit.

JohnnyWekker05
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Nederlanders lopen altijd te klagen en te zeuren over anderen als ze nou Vlam,Hendrikje,Gordon,vsn Gelderen ,Joling en nog veel om op te noemen is toch eigenlijk zielig vsn woorden vroeger hadden we maar twee zenders op tv keken er 6 miljoen mensen of soms nog meer en nu zijn ze blij maar met 1 miljoen vraag me af wat doen die andere 16 miljoen mensen dus tegenwoordig is gewoon geen moer te bleven te bleven op de Nederlandse tv daarom heet ook klagen tv

JeanM
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volgens mij ben jij degene die het hardste klaagt en je schrijfstijl is werkelijk om te janken. Ga lekker bingo spelen met de andere bewoners van het verzorgingstehuis. Dan hoef je je niet te storen ook.

WillemMatthijssen27
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

V Gelder is toch met pensioen,lijken wel een echtpaar die twee

Humaxima
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Programma zonder niveau en humor en personality. Is waarschijnlijk ook niet de bedoeling VI heeft nog tenminste humor en satire. Dat ze nog aandacht besteden een relnicht zegt voldoende. En bovendien, is iedereen vrij in waar ze naar kijken.

JohnnyWekker05
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wat je humor mag noemen heet gewoon mensen afzeiken hebben ze niks beter te vertellen of te doen

BENNINK24
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Er is maar een duidelijke oplossing , alle 4 onder de kont schoppen!!! En een goed progamma neer zetten met goeie mensen , en niet van dat kopieer gedrag vormende geesten zonder verstand !!!

JeanM
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of niet kijken. Jouw probleem ook weer opgelost. Graag gedaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen