Verbluffend: één Oranje-speler leed tot dusver nul keer balverlies bij Roemenië - Nederland

2 juli 2024, 18:49
Foto: © Imago

Tijjani Reijnders heeft een verbluffende eerste helft achter de rug bij het achtste finale-duel van Oranje met Roemenië. De middenvelder van AC Milan noteerde als enige speler op het veld die de 45 minuten volmaakte een passnauwkeurigheid van 100 procent.

Reijnders verstuurde in de eerste helft in München 42 passes. Hij verspilde de bal geen enkele keer en noteerde daarmee een passnauwkeurigheid van 100 procent. Reijnders had daarmee een grote impact op het dominante spel van Oranje in met name het tweede gedeelte van de eerste helft.

Oranje leidt bij rust met 0-1. Cody Gakpo tekende in twintigste minuut met een verwoestende uithaal in de korte hoek voor het openingsdoelpunt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Bergwijn ook een verademing voorin. Schouten is wel te traag als je snel wilt spelen, ziet de diepte niet of durft niet te passen ofzo. Elke x maar veilig over 3 meter naast hem of naar achteren.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

bergwijn doet het prima de vrij en ake gaven mooie passes over de verdediging heen alleen jammer dat simons die bal totaal verkeerd aannam.

Kramer
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ja je mist toch iemand op het middenveld die ook dat soort passes kan geven. Ja Blind zou er kunnen en anders heb je Veerman. Maar beide zit geen enkele snelheid in als ze terug moeten.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

nog een reijnders erbij ik zou zeggen gravenberch erbij schouten eraf.

CanisMorsum
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Twee assist waren van Schouten… splijtende passes. Daarnaast sublieme controle. Ik ben Ajacied maar na Gakpo was Schouten beste man. En Aké was ook prima.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

xavi simons gaf 2 assist en malen 1 . schouten gaf een paar goeie passes maar in de aanval als het stroef loopt heb ik liever een dribbelaar op het middenveld. maar goed we hebben gewonnen

haike
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

ik vind wel een ding raar!! ze krijgen de bal op linker voet xavi en reijnders en vertikken het te schieten omdat ze rechtsbenig zijn?? gvd ze leren bij ons in de jeugd proberen om ook met je slechte been te schieten!! en dat zijn duur betaalde profs!! slecht zeer slecht had al 3-0 moeten zijn!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen