Valse start voor Feyenoord-tweetal: streep door deel van de voorbereiding

12 juli 2024, 14:43
Foto: © Imago

Feyenoord presenteerde in onder meer Gijs Smal en Julián Carranza twee aanwinsten voor het nieuwe seizoen, maar beiden kunnen voorlopig niet in actie komen voor hun nieuwe club. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Nederland meldt vrijdagmiddag dat zowel Smal als Carranza momenteel een individueel trainingsprogramma volgen. Smal kampt met een kuitblessure, terwijl Carranza last heeft van zijn bovenbeen.

Feyenoord maakte de komst van Carranza een kleine twee weken geleden wereldkundig. De Argentijn maakte op transfervrije basis de overstap van Philadelphia naar Rotterdam. Met de komst van Carranza speelde Feyenoord alvast in op een mogelijk vertrek van Santiago Giménez. De Mexicaan was in het afgelopen seizoen vooral voor de winterstop ontzettend goed op dreef en speelde zich daarmee in de kijker van de Europese (sub)top. Carranza zal er op gebrand geweest meteen een goede indruk achter te laten, maar moet vanwege een bovenbeenblessure een streep zetten door een deel van de voorbereiding.

Artikel gaat verder onder video

Smal arriveerde eerder al in De Kuip. Hij maakte in de afgelopen jaren indruk bij FC Twente en verzilverde zijn transfervrije status met een overgang naar Feyenoord. Door de zware knieblessure voor Quilindschy Hartman had Smal in de voorbereiding goede zaken kunnen doen, maar ook hij volgt de komende weken dus een individueel programma. Feyenoord verwacht eind deze maand met een nieuwe update te komen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gelder voorziet problemen bij Feyenoord: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang goed gaat’

Jack van Gelder en Rutger Castricum verwachten dat het snel weer fout zal gaan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Das geen lekker begin

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen