Voetbalanalist aangepakt bij Vandaag Inside: ‘De leukste gast, maar hij heeft er geen verstand van’

6 juli 2024, 09:37   Bijgewerkt: 6 juli 2024, 10:03
Foto: © Vandaag Inside

De positie van Memphis Depay is niet langer houdbaar in het Nederlands elftal, zo vindt Job Knoester. De tafelgast van Vandaag Inside Oranje is vrijdagavond van mening dat Ronald Koeman de spits van Oranje moet vervangen voor Donyell Malen. Knoester deelt direct ook een kleine sneer uit richting collega Valentijn Driessen.

Driessen, journalist van De Telegraaf en vaak aanwezig bij Vandaag Inside, wil een andere vervanger zien van Depay. “Valentijn zegt steeds dat Joshua Zirkzee zo goed is, maar daarom zou ik dat dus niet doen. Ik zou voor Malen kiezen”, legt Knoester uit. “Alleen omdat Valentijn zegt dat hij voor Zirkzee zou kiezen?”, vraagt Wilfred Genee zich vervolgens af.

Artikel gaat verder onder video

“Ik vind Valentijn hier de leukste tafelgast, maar van voetbal heeft hij geen verstand”, reageert Knoester. “Da’s wel lullig, want hij zit zeven dagen per week over voetbal te praten in z’n podcast”, lacht René van der Gijp. “Ja, dat is ook hartstikke leuk om te luisteren, maar nee, ik zou Malen in de spits zetten”, besluit de tafelgast van Vandaag Inside.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Blind verrast Vahle: ‘Geen enkele andere Oranjespeler durft dit te zeggen’

Daley Blind verrast verslaggever Noa Vahle met zijn eerlijke antwoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Tjon,I
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Knoester moet zich met zijn tbs ers bezighouden .Driesen bemoeit zich ook niet met zijn werk .Rutte een psychopaat noemen is dom en respectloos.Memphis is de bijna topscorer aller tijden van Nederland .Wen er maar aan haters.Hierbij horen prachtige doelpunten tegen Duitsland en Frankrijk .Als advoccat ben je gewend jouw eigen oneerlijke waarheid te creëren.

AJAX72
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Programma snel van tv halen walgelijk programma en ook de 3 poedels

AJAX72
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Misschien kunnen ze vrouwen neer zetten in bh en slipjes kunnen vi mannen hun lol op

Laurens1
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Job heeft wel een punt hier, Falentijn is gewoon lachwekkend met zijn analyses en Job zal zich vermoedelijk ook storen aan zijn narcistische gedrag. Depay levert niet meer en is enkel begaan met de figuur Depay, daarom lacht hij ook na iedere mislukte actie. Ach jammer, lukt het dan is het leuk, zo niet jammer, toch wel weer even in beeld geweest. Jammer dat ik niet zonder shirt mag spelen, mij m’n rug is namelijk zo mooi getatoeëerd! Een goede coach onderkend dit zelf overigens dat tijdperk Depay over is! Als hij echt goed was had Atletico hem nog een contract aangeboden, zien ook dat over en sluiten is!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen