Unai Emery laat Nederlander buiten zijn plannen en denkt aan verhuur

27 juli 2024, 10:22
Foto: © Imago

Lamare Bogarde staat op het punt een nieuw contract te ondertekenen bij Aston Villa. Wel lijkt hij de club op huurbasis te gaan verlaten, zo weet journalist Fabrizio Romano.

Bogarde ligt momenteel nog een jaar vast bij Aston Villa. Volgens Romano heeft Nottingham Forest interesse getoond in de defensieve middenvelder, maar wilde Aston Villa niet meewerken aan een verkoop. Bogarde gaat zijn contract verlengen en wordt daarna vermoedelijk verhuurd. “Veel clubs hebben interesse, maar hij zal pas verhuurd worden als het juiste project voorbijkomt”, weet Romano.

Artikel gaat verder onder video

De twintigjarige Bogarde, de neef van oud-verdediger Winston Bogarde, speelde tussen 2011 en 2020 in de jeugdopleiding van Feyenoord. In september 2020 vertrok hij naar Aston Villa. Bogarde debuteerde op 8 januari 2021 in de FA Cup-wedstrijd tegen Liverpool: hij kreeg een basisplaats en deed 65 minuten mee. Daarna speelde Bogarde geen officiële wedstrijden meer.

Bogarde werd van januari 2023 tot het einde van het seizoen 2023/24 verhuurd aan League One-club Bristol Rovers, waarvoor hij 36 officiële wedstrijden speelde. Deze maand kwam Bogarde in actie in de oefenduels met Walsall en Trnava (beide 0-3 zege). Toch lijkt hij volgend seizoen niet voor te komen in de plannen van trainer Unai Emery, want hij mag verhuurd worden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen