Twente zo goed als akkoord over Lammers, oud-Eredivisie-speler vertrekt naar Rangers

26 juli 2024, 13:41
Foto: © Imago

Sam Lammers wordt de nieuwe spits van FC Twente. De Enschedeërs zijn zo goed als tot een akkoord gekomen met Rangers FC over zijn transfer, zo weet Voetbal International. De aanvaller tekent een contract voor drie seizoenen in de Grolsch Veste. De Schotten hebben zelf met Vaclav Cerny een nieuwe aanvallende aanwinst binnengehaald.

Waar het in eerste instantie niet duidelijk was of Twente voor een huur- of koopdeal zou gaan met Lammers, blijkt dat het laatste het geval is. De nummer drie van afgelopen seizoen is er zo goed als uit met Rangers en zal een bedrag van 2,5 miljoen euro overmaken naar Schotland. Middels bonussen kan dat bedrag nog fors oplopen.

Artikel gaat verder onder video

Lammers maakte in de zomer van 2023 de overstap van Atalanta naar Rangers, maar wist daar geen onuitwisbare indruk achter te laten. Daarop besloten de Schotten hem in januari te verhuren aan FC Utrecht, dat hem graag langer had behouden. Uiteindelijk wisten de Utrechters niet aan de eisen van Lammers en Rangers te voldoen, waardoor het een overstap naar FC Twente is geworden.

Cerny

Tegenover het vertrek van Lammers staat de komst van een andere speler met een verleden in de Eredivisie. Rangers maakt vrijdagmiddag namelijk bekend dat voormalig Ajax-, Utrecht- en Twente-speler Cerny het komende seizoen wordt gehuurd van VfL Wolfsburg. Die overgang hing al in de lucht, aangezien de Tsjech en zijn vader de Schotse topclub beiden zijn gaan volgen op Instagram.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Lijnders ziet ‘lastige’ loting voor Red Bull Salzburg en deelt complimenten uit aan FC Twente

Red Bull Salzburg-trainer Pepijn Lijnders reageert op de loting tegen FC Twente in de derde voorronde van de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen