Flamingo tekent voor vijf jaar bij PSV, dat diep in de buidel tast voor middenvelder

8 juli 2024, 09:03
Foto: © Imago

De transfer van Ryan Flamingo naar PSV is maandagochtend wereldkundig gemaakt. De komst van de verdediger annex verdedigende middenvelder naar Eindhoven hing al een tijdje in de lucht, maar is maandag officieel afgerond. Flamingo tekent voor vijf seizoenen in het Philips Stadion.

Donderdag kwam naar buiten dat Flamingo al ‘met één been’ van PSV was en dat een akkoord in de maak was. Inmiddels zijn de clubs en de speler er op alle fronten uit en is de komst van Flamingo officieel aangekondigd. Volgens Rik Elfrink, clubwatcher van PSV bij het Eindhovens Dagblad, betalen de Eindhovenaren een flinke som geld voor de multi-inzetbare speler. Naar verluidt is de regerend landskampioen inclusief bonussen een bedrag van circa negen miljoen euro kwijt aan de rechtspoot.

Artikel gaat verder onder video

Flamingo werd afgelopen seizoen door Sassuolo verhuurd aan FC Utrecht, dat hem aan het einde van deze periode voor een bedrag van 2,75 miljoen euro overnam. In de Domstad kwam hij in alle competities 36 keer in actie. Hierin was hij drie keer trefzeker en leverde hij één assist. Nu wacht een avontuur bij de regerend landskampioen van Nederland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sergio Ramos zorgde na wedstrijd tegen PSV voor prachtig moment in kleedkamer

Óliver Torres doet een boekje open over ploeggenoot Sergio Ramos en diens gedrag na een nederlaag tegen PSV.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Mooie transfer voor Flamingo en helemaal voor Fc U. Nu op zoek naar een nieuwe spits of toch Lammers zien binnen te hengelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen