‘Transfer De Ligt steeds dichterbij, voorkeur Man United gaat uit naar andere speler’

16 juli 2024, 10:09
Foto: © Imago/realtimes

Matthijs de Ligt geldt voor Manchester United als tweede keuze achter Leny Yoro, zo weet The Athletic. De Nederlander zal alleen de overstap naar Old Trafford gaan maken als de komst van het Franse toptalent niet haalbaar blijkt.

Manchester United schaakt nog altijd op meerdere borden wat betreft het versterken van de verdediging. Zowel rondom de komst van De Ligt als die van Yoro boekt de club van Erik ten Hag vooruitgang. Toch is de verwachting dat niet beide, maar slechts een van deze spelers naar het rode deel van Manchester zal komen.

Artikel gaat verder onder video

Op dit moment gaat de voorkeur van de clubleiding uit naar de talentvolle Yoro. Daarvoor is het wel afhankelijk van de Fransman zelf en Real Madrid. De achttienjarige centrumverdediger zou namelijk het liefst naar de Champions League-winnaar willen, maar de Spaanse kampioen zou nog niet het bedrag bieden dat Manchester United voor de jongeling overheeft. Yoro’s huidige club, LOSC Lille, ziet hem dan ook liever naar Engeland vertrekken.

Mochten Real Madrid en Lille het alsnog eens worden over een transfer van de Franse verdediger, zal Manchester United de pijlen volledig op De Ligt richten. De Nederlander zou zelf graag naar de Premier League komen, waardoor deze deal een stuk meer rechtdoorzee is. Uiteindelijk hangt de toekomst van De Ligt dus grotendeels af van de keuze van Yoro.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 NOS Studio Fußball haalt uit naar Oranje-international: ‘Dit kan niet in het Nederlands elftal’

Aan tafel bij Studio Fußball wordt een harde conclusie getrokken over een basisspeler van Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Altijd fijn om als tweede keus binnen te komen bij een club. Als speler zou ik me dan toch afvragen of je niet liever naar een club gaat die met volle overtuiging voor jou kiest. Het is natuurlijk wel de vraag of dat alternatief er op dit moment is voor De Ligt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen