Ten Hag ziet af van komst Feyenoorder: 'Hij is overwogen, maar te duur voor een wisselspeler'

9 juli 2024, 09:47
Foto: © Imago/realtimes

Manchester United heeft volgens The Athletic overwogen om bij Feyenoord aan te kloppen voor verdediger Dávid Hancko. De 26-jarige Slowaak zou in het elftal van Erik ten Hag als back-up voor zowel het centrum van de verdediging als de linksbackpositie moeten fungeren, maar zou 'voor een wisselspeler' simpelweg te duur zijn.

Het zijn drukke weken voor United én Ten Hag. De club staat op het punt om met René Hake, Ruud van Nistelrooij en Jelle ten Rouwelaar liefst drie Nederlanders toe te voegen aan de technische staf. Bovendien is men volop bezig met de komst van Oranje-internationals Joshua Zirkzee en Matthijs de Ligt, die moeten overkomen van respectievelijk Bologna en Bayern München en beiden rond de 40 miljoen euro zullen kosten.

Artikel gaat verder onder video

Zirkzee zou niet de enige aanvallende versterking voor het elftal van Ten Hag moeten worden: volgens The Athletic wordt ook de komst van Ivan Toney (Brentford) en Dominic Calvert-Lewin (Everton) intern nog altijd overwogen. Beide goalgetters beschikken bij hun huidige werkgever over een contract dat in de zomer van 2025 afloopt en lijken niet van zins dat te gaan verlengen. Desondanks zou United een bedrag van 70 miljoen euro voor Toney kwijt zijn, terwijl Calvert-Lewin voor zo'n 35 miljoen euro los te weken zou zijn.

Daarnaast is Manchester United nog op zoek naar een linksbenige verdediger die als back-up zou kunnen fungeren voor Lisandro Martínez en Luke Shaw, die afgelopen seizoen veelvuldig met blessureleed kampten. "Feyenoorder Dávid Hancko, die op beide posities uit de voeten kan, is daarvoor overwogen, maar zou te duur kunnen blijken voor iemand die vermoedelijk een squad player (wisselspeler) zal zijn", schrijft het medium. In dat licht bezien is het niet vreemd dat United volgens Turkse media interesse toont in voormalig N.E.C.'er Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe). Hancko lijkt op zijn beurt hard op weg naar Atlético Madrid, dat volgens Spaanse media een akkoord met Feyenoord zou hebben bereikt over de te betalen transfersom.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gelder voorziet problemen bij Feyenoord: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang goed gaat’

Jack van Gelder en Rutger Castricum verwachten dat het snel weer fout zal gaan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Hancko wissel bij ManU? Ten Hag was zeker wel tevreden met de eindrangschikking dit seizoen. Martinez en Shaw mogen, als ze het vriendelijk vragen, misschien zijn veters strikken.

Zadkine
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Hancko links centraal en winger of linksback, dan speel je dus altijd basis. Neem het feit dat hij altijd fit is. Dan is het gewoon #dom#dom

divano
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

te duur voor een wisselspeler, na een aantal weken zou hij de basis speler zijn in dat elftalletje van Ten hag, de transfersom die betaald zou moeten worden zou in de kortste tijd terugverdient kunnen worden, had een Hoge pet op van Ten Hag, dat is de laatste jaren wel verminderd dus mijn advies aan die Supertrainer, kwakkel lekker verder en aan het einde van het seizoen nemen alle Engelsen afscheid van de periode Ten Hag

Geus
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Kakkerlak was toch 1 van de betere van de eredivisie. En het EK deed hij het ook verre van slecht. Ik denk toch dat hij rap basisspeler zou zijn… Hij heeft er iig de kwaliteiten voor!!

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Tjonge wat een niveau weer. Maar verder klopt je verhaal wel... jammer van de naam weer...

QuarlonK
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ten Hag is echt helemaal het spoor bijster, alsof Hancko ook ergens heen gaat om op de bank te zitten. Die heeft wel betere opties afgedwongen

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Voor heel veel geld wil hij best op de bank denk ik maar niet bij ten Hag. Heeft het bij ajax redelijk gedaan maar als je kijkt naar de spelers heeft v/h Schip dat ook gedaan. Nee Hanco is overal goed voor de basis maar laat ie maar lekker blijven. Opnieuw bouwen is leuk maar niet alles in 1 seizoen laten vertrekken!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen