'Ten Hag dreigt naast oude bekende te grijpen: Bayern München bereikt akkoord over oud-Ajacied'

25 juli 2024, 12:40   Bijgewerkt: 25 juli 2024, 12:50
Foto: © Imago

Erik ten Hag lijkt een streep te kunnen zetten door de gedroomde hereniging met Noussair Mazraoui bij Manchester United. De huidige werkgever van de Marokkaans international, Bayern München, heeft volgens de Duitse transferjournalist Florian Plettenberg van Sky Deutschland een akkoord bereikt met West Ham United over de transfer van de oud-speler van Ajax.

Afgelopen maandag werd duidelijk dat Mazraoui zich mocht verheugen in de belangstelling van Manchester United. De 26-jarige verdediger mag na twee seizoenen vertrekken bij Bayern München, dat in eerste instantie echter hoopte een bedrag van rond de 30 miljoen euro te kunnen vangen voor de speler die in 2022 nog transfervrij werd overgenomen van Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Een dag later meldde diezelfde Plettenberg al dat Ten Hag concurrentie kreeg van West Ham. De club uit Londen was op dat moment volop in onderhandeling met Bayern, dat de vraagprijs inmiddels zou hebben laten zakken naar een bedrag van 20 tot 25 miljoen euro.

Inmiddels hebben The Hammers en Bayern volgens Plettenberg een akkoord bereikt. Mazraoui zou voor een initiële transfersom van 15,5 miljoen euro kunnen overstappen naar West Ham, een bedrag dat door bonussen nog kan oplopen tot 19,5 miljoen. Bovendien zou de club al een principe-akkoord met de speler hebben bereikt, al moeten er nog 'belangrijke financiële details' worden gladgestreken. United zou op de achtergrond nog altijd hoop houden op de komst van Mazraoui, maar West Ham heeft op dit moment duidelijk de beste papieren, aldus Plettenberg.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes kan door zeer serieuze interesse een middenvelder slijten bij Ajax

Een uitgaande transfer naar de Bundesliga is mogelijk aanstaande voor Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is echt een Ajax-reünie bij the Hammers met Kudus, Alvarez en Mazraoui , leuk!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen