Te Kloese sluit verrassende transfer uit en verklaart cryptische post op Instagram

21 juli 2024, 13:30   Bijgewerkt: 21 juli 2024, 13:43
Foto: © Imago

Een terugkeer van Alireza Jahanbakhsh bij Feyenoord is op dit moment niet aan de orde. De aanvaller was zaterdag aanwezig op Varkenoord voor de oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge en zou hebben gesproken met trainer Brian Priske. Toch laat algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese weten dat Feyenoord wil ‘doorselecteren’.

Jahanbakhsh is clubloos na zijn zomerse vertrek bij Feyenoord en traint de komende week op het complex van Feyenoord, terwijl de selectie op trainingskamp is in Oostenrijk. Te Kloese krijgt van RTV Rijnmond de vraag of Feyenoord in gesprek is met de Iraniër. “Nee, we hebben een tijd geleden met Ali en zijn management afgesproken dat we niet de optie gaan lichten. Ali is een fantastische jongen en een fantastische persoonlijkheid. Persoonlijk zou ik het heel leuk vinden als hij bij Feyenoord speelt, maar voor Feyenoord is het heel goed om spelers op zijn positie te zien die zich gaan doorontwikkelen, net zoals dat bij Ali is gebeurd."

Artikel gaat verder onder video

Toch is het voor Te Kloese geen enkel probleem om Jahanbakhsh welkom te heten op het trainingscomplex, waar hij voor zichzelf aan de slag kan. “Op basis van de goede relatie en zijn inzet staat de deur voor hem altijd open. Maar op dit moment gaan wij natuurlijk doorselecteren.”

Te Kloese verklaart Instagram-post

Eerder deze week plaatste Te Kloese een cryptisch bericht op Instagram. "Don’t believe everything you read", schreef hij, oftewel: geloof niet alles wat je leest. Waar hij exact op doelde, maakte hij niet duidelijk. Nu geeft de directeur aan dat hij refereerde aan meerdere verhalen die de ronde deden.

“Je ziet natuurlijk van alles voorbijkomen over spelers in wie interesse zouden hebben, spelers die terug zouden kunnen komen, of aan ons gelinkt worden. Ik stoor me er niet zo aan, maar het is soms wel een beetje onrustig voor de huidige spelersgroep. Er waren op een gegeven moment te veel spelers die aan Feyenoord gelinkt worden. Ik dacht: ik ga ook eens op social media, lekker modern. Half Rotterdam was van slag”, lacht Te Kloese.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Niet PSV, maar Feyenoord is beste stap voor Memphis Depay’

Hans Kraay junior hoopt op een terugkeer van Memphis Depay in de Eredivisie, maar dan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Goeie gozert die te kloese . Ja hij maakt ook fouten . Maar foutloos is geen enkele td en club . Zoals hij nu ook zegt op het moment is het niet aan de orde . Ik denk dat ze ali wel willen houden voor een minder contract . Dat hij nu rondkijkt en als er niks komt ,hij alsnog bij Feyenoord komt . Ze houden elkaar op de hoogte

jurgen😎
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

de enige fout tot nu toe vind ik Ueda dat ie zo door het ijs zakt hier terwijl die in Belgie top was snap ik echt niet.

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Niet alles kan in goud veranderen, er kan ook een miskoop tussen zitten. Dat hoeft niet aan de speler te liggen er kan ook geen klik zijn

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ueda past gewoon niet en dat was fout. Maar hij heeft ook wel in sommige gevallen pech gehad . Is ook geen type dat echt een concurrentenstrijd aan kan . Ik denk dat een ueda in een 442 wel tot zijn recht komt .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

of hij moet vol voor de rechtsbuiten positie gaan en leren naar binnen te trekken schieten en of pasen. Vleugel aanvallers zijn toch meestal niet zo balvast ik denk dat dat beter bij zn spel gaat passen want in de spits gaat hem niet worden hij is goed in de ruimte snel ga dan naar de vleugel waar meer ruimte is.

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Heerlijke vent, Hollandse nuchterheid

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen