Supporters KV Kortrijk reizen af naar Nederland en krijgen zeer onaangename verrassing

21 juli 2024, 18:56   Bijgewerkt: 21 juli 2024, 20:03
Foto: © X @VoetbalUltras

Tientallen supporters van KV Kortrijk kregen zaterdag een onaangename verrassing, toen ze in Alkmaar kwamen om de oefenwedstrijd tegen AZ te bekijken. Ze werden tegengehouden en naar huis gestuurd.

De oefenwedstrijd begon om 14.00 uur op Sportpark Overdie in Alkmaar. AZ was met 3-0 te sterk voor Kortrijk. Supporters van de Belgische club hadden urenlang in de auto gezeten om bij de wedstrijd aanwezig te kunnen zijn, maar mochten dat uiteindelijk niet.

Artikel gaat verder onder video

“Belachelijk! Tientallen Kortrijk-supporters moesten na 4 uur rijden onverrichter zake naar huis. Ze werden zonder reden tegengehouden in Alkmaar. Er werd geen onderscheid gemaakt tussen de harde kern en 'pet en sjaals'. Iedereen kon naar huis. Supporters zijn geen criminelen!”, schrijft het account Voetbal Ultras op X bij een foto waarop de supporters onherkenbaar in beeld zijn.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Supporters zijn inderdaad geen criminelen maar misschien wordt het dan eens tijd om je er ook niet naar te gedragen. Kom eens positief in het nieuws en niet met idiote spreekkoren, fakkels, vechtpartijen etc etc. Bovendien is Sportpark Overdie niet ingericht om supporters groepen te ontvangen. Die anderhalve bewaker die er rond loopt moet je niet opzadelen met tientallen supporters

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen