'Summerville zeer gewild: opvallende naam toegevoegd aan rijtje geïnteresseerden’

16 juli 2024, 19:16
Foto: © Imago

Crysencio Summerville is een gewild target deze zomer. Recentelijk passeerden de namen van onder meer Chelsea, Aston Villa, Liverpool en Paris Saint-Germain de revue als geïnteresseerde clubs voor de buitenspeler, nu kan daar ook Stade Rennais aan worden toegevoegd, zo beweert het Franse Foot Mercato.

De nummer tien van het afgelopen seizoen in de Franse Ligue 1 raakt mogelijk Désiré Doué kwijt, die wordt begeerd door onder meer Bayern München en Paris Saint-Germain. Een vertrek van de talentvolle Franse linksbuiten zou de weg vrijmaken voor Summerville. PSG zou zelfs al een bod van vijftig miljoen euro hebben uitgebracht om de negentienjarige Fransman van Stade Rennais. De Franse middenmoter heeft zich op zijn berut echter nog niet gemeld bij Leeds United.

Artikel gaat verder onder video

Summerville kende een ijzersterk seizoen bij Leeds United en wekte daarmee dus al de interesse van onder meer Chelsea, Liverpool, Newcastle United, Brighton & Hove Albion en PSG. De geboren Rotterdammer was in 49 officiële wedstrijden goed voor 21 doelpunten en gaf daarnaast tien assists.

Volgens Foot Mercato heeft Leeds United een prijskaartje van ruim twintig miljoen euro om de nek van Summerville gehangen, een bedrag dat geen probleem zou moeten zijn voor Stade Rennais. De Franse club boerde deze transferwindow al flink met onder meer de uitgaande transfers van Enzo Le Fée (AS Roma) en Jeanuël Belocian (Bayer Leverkusen). Daar kunnen de inkomsten van Doué dus nog bijkomen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vandaag Inside raakt gewenste gast van Johan Derksen kwijt

Johan Derksen heeft in zijn eerste column voor De Telegraaf onthuld dat Vandaag Inside een vaste gast is kwijtgeraakt.

Scoor maar liefst 50x je inzet bij winst van Ajax, PSV of Feyenoord in de Eredivisie

Scoor maar liefst 50x je inzet bij winst van Ajax, PSV of Feyenoord in de Eredivisie

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen