Spartak Moskou komt met slecht nieuws voor Quincy Promes

1 juli 2024, 17:49   Bijgewerkt: 1 juli 2024, 18:02
Foto: © Imago

Quincy Promes vertrekt bij Spartak Moskou, zo laat de Russische club weten via de officiële kanalen. De aanvaller zit sinds begin dit jaar vast in de Verenigde Arabische Emiraten en is momenteel in afwachting of hij wordt uitgeleverd aan Nederland, waar hij meerdere gevangenisstraffen moet uitzitten.

Spartak Moskou maakt maandag bekend dat Promes niet meer in actie komt voor de club. Het contract van de aanvaller liep af op 30 juni van dit jaar. “Quincy Promes miste het tweede deel van het seizoen volledig vanwege persoonlijke redenen waardoor hij na het wintertrainingskamp in de VAE niet kon terugkeren naar Rusland”, schrijft de club.

Artikel gaat verder onder video

“Helaas zijn deze omstandigheden nog steeds van kracht”, vervolgt het. “In dit stadium is het niet mogelijk om te praten over de hervatting van Quincy’s optreden bij de club.” Spartak Moskou schrijft wel dat het hoopt dat de kwestie in de toekomst opnieuw besproken kan worden.

Promes heeft op dit moment nog twee celstraffen openstaan in Nederland. Zo werd hem een straf van anderhalf jaar opgelegd voor het steken van zijn neef, terwijl hij voor grootschalige drugssmokkel nog zes jaar moet zitten. Op dit moment zit de aanvaller nog altijd vast in de VAE. De zaak over zijn uitlevering naar Nederland loopt momenteel nog.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes dreigt de plank volledig mis te slaan bij Ajax

"Dit zou écht een enorme fout zijn", klinkt een waarschuwing aan Ajax van Tomislav Filipovic.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Nou hop, dit heeft onderhand al lang genoeg geduurd. Uitleveren en de bak in met deze gozer.

WMO72
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens geef hem gleimidel mee

dekwiebus
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat wordt een paar jaartjes alleen maar tafelvoetbal zo af en toe.

Henk Postulart
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Gerechtigdheid komt er aan voor deze gast. Als je een strafbaar feit hebt gepleegd hoor in de bak te zitten. Nu werk maken want hij loopt al veel te lang vrij!

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Eerst een jaartje de bak in en daarna een overdosis geven van zijn eigen smokkelwaar maar dan zo dat hij er niet van de pijp uit gaat maar wel de afkick verschijnselen er van krijgt, en dat een aantal keren herhalen. Dan voelt hij ook wat die rotzooi bij de verslaafden teweeg brengt. Voor degene die dat mogelijk te hard vinden het volgende: Een oude jeugdvriend van mij was ook verslaafd en zijn vriendin is in zijn armen aan een overdosis overleden vandaar dat ik een bloedhekel aan zulke figuren als Promes heb.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen