‘Spaanse clubs en Chelsea melden zich in Amsterdam voor sterkhouder Ajax’

23 juli 2024, 15:03
Foto: © Imago/realtimes

Diant Ramaj kan deze zomer vertrekken bij Ajax, zo meldt transferjournalist Luca Bendoni. Verschillende Spaanse clubs zouden de doelman volgen voor een verhuurperiode, terwijl ook Chelsea heeft geïnformeerd naar een mogelijke deal.

Ramaj maakte in de zomer van 2023 de overstap van Eintracht Frankfurt naar Ajax. In Amsterdam wist de Duitse doelman zich gedurende het afgelopen seizoen te ontwikkelen tot absolute eerste keuze onder de lat. Met de komst van Francesco Farioli als nieuwe trainer lijkt daar echter verandering in te komen. De Italiaanse oefenmeester zou volgens Voetbal International namelijk de voorkeur geven aan de veertigjarige Remko Pasveer.

Artikel gaat verder onder video

Voor de Duitse doelman is dat een klap, waarna hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Volgens Bendoni, onderdeel van het team van de doorgaans betrouwbare Gianluca Di Marzio, zijn er verschillende Spaanse teams die de ontwikkelingen rondom de sluitpost volgen. Welke clubs dat zijn, is niet duidelijk. Wel weet de journalist dat de Spaanse ploegen inzetten op een huurdeal.

Naast verschillende Spaanse ploegen zou ook Chelsea hebben geïnformeerd naar de diensten van de Duitser. De Londenaren zijn op zoek naar een nieuwe sluitpost en zien Ramaj dus als één van de opties voor onder de lat. Verder zouden the Blues volgens Relevo ook kijken naar Filip Jorgensen van Villarreal, Mads Hermansen van Leicester City en Andriy Lunin van Real Madrid. Laatstgenoemde zou in ieder geval niet de voorkeur van de clubleiding genieten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes kan door zeer serieuze interesse een middenvelder slijten bij Ajax

Een uitgaande transfer naar de Bundesliga is mogelijk aanstaande voor Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

De belangstelling is er dus al lang. Ik denk zelf veel meer dan alleen belangstelling. Ajax weet dat hij niet te houden zal zijn..........VERKOPEN. Weer een succes van Misinlat. Nu een goedkoop alternatief halen uit de eredivisie. Die van Sparta of Eagles. Misschien zelf Bijlow, aangezien feyenoord hem tot 2de keeper heeft bestempeld Hoewel, je mag wel van Ajax naar feyenoord maar niet omgekeerd

Zekergeenschuilnaam
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

“Weer een succes van Mislintat”. Zijn allergrootste succes was die fantastische 5e plaats, dat dan weer wel.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Bijlow is sowieso uitgesloten. Hij heeft ze al vaker geweigerd en te kennen gegeven dat ze bij hem nooit hoeven aan te kloppen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

En sinds wanneer is bijlow 2e keeper!? Copa . Dat moet nog blijken lijkt me.

haike
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

je kan ook zeggen dat ze van een redelijke club( ajaks) naar een goede club ( feyenoord) gaan en andersom zou ik het ook niet willen als ik achteruit zou gaan!!

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Copa, Bylow naar Ajax is hetzelfde als vloeken in de kerk, maar dan ook in de Westerkerk. Kom op zeg......Bylow, laat hij lekker blijven waar hij speelt......whah Bylow.......

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Bylow mag je zo hebben . Bijlow wil niet 🤣🤣🤣

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Beukemap ach jij bent eeuwig geestelijk geblesseerd daar moet heel fc update helaas mee leven

dilima1966
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

De slechte keepers mogen blijven Gorter en ruli het is van de zotte goed bezig daar in Amsterdam

dilima1966
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Je bent een klaag muur over iedereen en weet alles beter Je bent net een kleine kleuter die ze lolly wordt afgepakt Je moet je geboorte kaartje Er bij pakken Daar stond op Puisje niet uit knijpen moet nog een piemeltje worden Is nu nog niet veranderd

dilima1966
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Kroes zal zicht wel even achter zijn oren moeten krabben Conceição gekocht voor 10 miljoen naar porto nu staat die jongen er op bij leipzig voor 25 miljoen gaat weer pijn doen in de portemonnee bij ajax weer verliezen

Kolie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar draait ze leven om domme comments en ze haat naar andere clubs

boyke
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Wat zijn we toch weer lekker kinderachtig tegen elkaar, Leert men het nu nooit af dat op deze wijze supporters bij elkaar niet meer welkom zijn. Gun AJAX het zijn en Feyenoord het Zijne en ga niet overal slakken zout op leggen. Of ze nu winst of verlies maken doet er even niet toe en hopelijk maken ze allemaal winst. Maar de haat en nijd is hier zo erg ver dat nog erger is dan een oorlog in bepaalde landen. Als je beide clubs AJAX en Feyenoord nu eens gewoon behandeld als supporter zijnde en elkaar juist steunt dan komen we veel verder. PSV en AZ hoor je veel minder zijn die soms wijzer, Ja dat zijn ze daar zit geen haat of nijd of ze laten het niet horen. Het lijkt ook dat oudgediende nu ineens met een andere accountnaam komen om het vuurtje extra op te stoken en vooral van een kant. Hoe men ook over Bijlow denkt moet iedereen weten maar het is nog steeds een topkeeper Deze jongen heeft zelf al eens aangegeven nooit naar AJAX te willeb gaan en zal heus wel willen vechten voor 1e keeper en kan naar zat clubs in het Buitenland. AJAX zal heus wel weten wat ze doen om een 40 jarige 1e doelman te maken. Het is hun keuze en dat moet je accepteren en respecteren.

Kenny Demey
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Vriendjespolitiek

Brigges
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Als je deze keeper verkoopt ben je niet goed bij je hoofd. Zijn ze sowieso niet in Amsterdam. Deze club gaat verder naar de klote geholpen worden door al die incapabele figuren die daar werken en alweer een trainer die niets weet van de Ajax cultuur.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen