Slecht nieuws voor Feyenoord: Timber komt voorlopig niet in actie

17 juli 2024, 10:47   Bijgewerkt: 17 juli 2024, 12:21
Foto: © Imago

Feyenoord-trainer Brian Priske kan voorlopig niet beschikken over Quinten Timber, meldt Voetbal International. De middenvelder viel geblesseerd uit in de oefenwedstrijd tegen KRC Genk en lijkt een streep te moeten zetten door ‘een groot gedeelte van de voorbereiding’.

Volgend het weekblad zou de Feyenoord-middenvelder, die net terug was van een blessure, ‘er zomaar een paar weken uit kunnen liggen’. Al is het niet duidelijk hoe lang zijn herstel nog gaat duren. Wel lijkt het erop dat hij in ieder geval wat oefenduels aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Feyenoord oefent deze voorbereiding nog tegen Cercle Brugge, Benfica en AS Monaco. Waarna op 4 augustus het echte werk begint met de wedstrijd tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Artikel gaat verder onder video

Timber startte afgelopen zaterdag in het duel met Genk in de basis en moest zich na iets meer dan dertig minuten al laten vervangen door Antoni Milambo. De in 2022 van FC Utrecht overgekomen controlerende middenvelder werd slachtoffer van een tackle van een Genk-speler. Hij probeerde in eerste instantie nog door te spelen, maar dat ging helaas niet.

Vanwege een knieblessure moest Timber, die afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling kende, ook al afzeggen voor het Europees kampioenschap in Duitsland. De Feyenoord-middenvelder werd gezien als een van de opties voor het middenveld in het Nederlands elftal. Deze nieuwe blessure zal bij Timber ongetwijfeld een klap in het gezicht zijn voor de jongeling.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Niet PSV, maar Feyenoord is beste stap voor Memphis Depay’

Hans Kraay junior hoopt op een terugkeer van Memphis Depay in de Eredivisie, maar dan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dat is slecht nieuws voor Feyenoord, maar voor Timber zelf is het verschrikkelijk

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen