Sjoerd van Ramshorst (NOS) krijgt uit het niets keiharde sneer bij Vandaag Inside

13 juli 2024, 00:14
Foto: © Vandaag Inside

Aan het einde van de vrijdagavonduitzending van Vandaag Inside Oranje hebben de tafelgasten uitgehaald naar het programma Studio Fußball. De voetbaltalkshow van de NOS is twee dagen van de buis verdwenen door de uitschakeling van Oranje. Job Knoester kan het niet laten om een sneer uit te delen aan Sjoerd van Ramshorst.

Wanneer Wilfred Genee zegt dat Vandaag Inside Oranje ook zaterdagavond weer te zien is, komt Johan Derksen met een reactie. “Wij gaan door tot het laatste! Wij zijn niet van de NOS”, zegt het boegbeeld van het programma cynisch. “Waar zijn die gebleven?!”, vraagt Genee zich hardop af.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel de tafelgasten al zo’n vijftien seconden niet meer over Studio Fußball praten, deelt Knoester een sneer uit. “Ik begrijp niet waarom jullie Sjoerd van Ramshorst zo leuk vinden? Dat is een beetje een student die een voetbalshow leidt. Hebben jullie dat idee niet?”, zegt de tafelgast. “Studio Fußball? Nee, dat is niks”, antwoordt René van der Gijp.

“Ze hadden iedere avond de verkeerde gast zitten”, sluit Derksen het onderwerp af. Het programma van de NOS is nog één keer te zien deze zomer, namelijk aankomende zondag. Dan staat de finale tussen Spanje en Engeland op het programma.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Studio voetbal is niet interessant maar zo langzamerhand is ook hun eigen show niet meer wat het was. Was fijn als ze daar ook enige zelfreflectie op hadden

Bret
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Er moet elke avond toch nog altijd iemand of en programma afgezeken worden is het verdien model wat dat betreft elke avond hetzelfde liedje .

kib*
Link gekopieerd!
    54
    + 1
avatar

Zo'n mentaliteit als die van hen ben ik bij buitenlandse zenders nooit (eerder) tegengekomen. Het is niet te geloven. Ik zie het al voor me dat de presentatoren van RTL-nieuws denigrerendere opmerkingen over NOS-Journaal maken. Hebben die gasten van VI geen betere onderwerpen te bespreken ? Of zijn de meeste zaken voor hen te hoog gegrepen ? Niveau......helaas.

The all blacks
Link gekopieerd!
    47
    + 1
avatar

Ik hoor enige vorm van jaloezie. Prima presentator. Vele malen beter dan die Bloedzuiger van vi. Afkraken is zo makkelijk.

Forza Hollandia
Link gekopieerd!
    47
    + 1
avatar

Gemakkelijk kritiek leveren op een uitzending met veel afwisseling in tegenstelling tot jullie onnozel gedram op NPO en sympathieke Sjoerd van Ramhorst die juist erg verfrissend is! Daar kan VI een voorbeeld aannemen!

Paul
Link gekopieerd!
    44
    + 1
avatar

Sjoerd van Ramshorst vind ik vele malen beter dan die kermisomroeper van een Wilfred Genee of die slijmende van der Gijp. Dan heb ik het nog niet over Derksen, die is helemaal erg. Nee, geef mij maar Studio Fußball, vele malen leuker en veel beter gepresenteerd door Sjoerd.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Wilfred Genee is de beste presentator die je kan hebben. Hij gaat door met vragen tot hij het antwoord op zijn vraag krijgt. Hij is zo goed...hij kan iedereen iets laten zeggen wat over de grens gaat. Wat heb je aan een presentator die niet de vragen stelt waarop de geïnterviewde niet wilt antwoorden? Want dat is het probleem...iedereen wilt overal aanschuiven maar durven niks te zeggen.

william boom
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Het programma van de Nos is vele malen beter als het programma van Genee en consorten. Zoveel negatieve onderwerpen de laatste tijd en als de heertjes worden aangepakt is Hollabd in nood. Trouwens de reactie van Derksen op Xavi is ongepast. Speelde misschien niet goed en zijn houding ook niet, reacties begrijpen we wel maar als een aap neergezet worden? Daarom is het programma van Sjoerd vele malen beter

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De heren als Sjoerd en Wilfred moet ik allebei niet. Beiden zijn zeikers en van laag niveau. Cruijff zou zeggen " klinkt logisch " !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen