Simon Gustafson kan terugkeren in Eredivisie, al ziet overstap er 'lastig' uit

15 juli 2024, 10:39
Foto: © Imago

Simon Gustafson staat in de belangstelling van Fortuna Sittard, zo weet het doorgaans goed ingevoerde Transferwatch.nl maandagochtend te melden. De Zweedse middenvelder kwam in het verleden onder meer uit voor Feyenoord, FC Utrecht en Roda JC, maar zou als het aan Fortuna Sittard ligt voor een nieuw avontuur in de Eredivisie gaan.

Transferwatch weet dat de Limburgers inmiddels een hengel hebben uitgegooid naar Gustafson, die op dit moment onder contract staat bij Häcken in zijn geboorteland Zweden. Trainer Danny Buijs zou zijn ploeg graag versterkt zien worden met de 29-jarige aanvallende middenvelder, maar makkelijk wordt de komst van Gustafson niet. Het zou er op dit moment lastig uitzien voor Fortuna Sittard, maar onduidelijk is waar de geel-groenen problemen gaan tegenkomen.

Artikel gaat verder onder video

Mogelijk zitten die problemen in het feit dat Gustafson 'gewoon' nog onder contract staat bij Häcken en Fortuna Sittard dus een transfersom moet betalen voor de Zweedse middenvelder. Onduidelijk is hoe Gustafson zelf tegen een terugkeer op de Nederlandse velden aankijkt. Op dit moment is de ervaren middenvelder wel basisspeler bij de nummer vier van Zweden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen