Roy Keane vernedert Jill Scott live op tv met ontzettend nare opmerking over uiterlijk

12 juli 2024, 19:58
Foto: © Stick To Football

Roy Keane is in de podcast Stick To Football ongenadig hard uit de hoek gekomen tegen collega Jill Scott. De flamboyante analist en oud-voetballer van Manchester United reageerde met een venijnige opmerking toen Scott hem vroeg ‘of hij zijn make-upafspraak gemist had’.

Stick To Football is een populaire podcast in Engeland die rondom het EK live op televisie wordt uitgezonden door ITV1. Recent schoof Scott, oud-speelster van onder meer Manchester City en de Engelse damesploeg, aan bij Keane, Gary Neville en Ian Wright. De aflevering van de podcast begon met een speldenprikje van Scott aan het adres van Keane: “Heb je je make-upafspraak gemist?”, vroeg de oud-voetbalster.

Artikel gaat verder onder video

Keane kwam vervolgens fel uit de hoek: “Jij hebt twee uur in de make-up gezeten en ik kan je zeggen: het maakt geen enkel verschil.” De opmerking van de Ier zorgde voor hilariteit aan tafel bij Neville en Wright. Scott zelf kon haar lach ook niet onderdrukken.

Keane excuseerde zich vervolgens uit zichzelf bij Scott: “Sorry, Jill.” Scott reageerde sportief: “Ik zou dat als een compliment op kunnen vatten, omdat ik naturel ben.” Neville nam het vervolgens op voor Scott: “Natuurlijke schoonheid. Je had initieel al geen make-up nodig.”

Enkele dagen later blikt Scott op in The Chris Moyles Show op Radio X terug op het moment. “We zitten daar letterlijk als vrienden. We lachen en praten over voetbal, dus ik geniet ervan. Om eerlijk te zijn: dat was niet eens het grofste wat hij heeft gezegd. Het verspreidde zich echter op social media. Ik had zoiets van: dit is aardig voor zijn doen!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Topscorers EK 2024: de stand in de strijd om de Gouden Schoen

Hier vind je de volledige stand in de strijd om de Gouden Schoen van het EK 2024.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen