Ronald Koeman moet lachen om Valentijn Driessen en reageert cynisch: 'Heb jullie wel gemist hoor'

1 juli 2024, 16:23
Foto: © NOS

Ronald Koeman moest lachen om een vraag die Valentijn Driessen hem tijdens de persconferentie van maandag stelde. De journalist zou graag zien dat de bondscoach journalisten zou uitnodigen voor een kop koffie.

Koeman klaagde op het begin van de persconferentie een beetje over de hoeveelheid tijd tussen de wedstrijd tegen Oostenrijk en de achtste finale tegen Roemenië. De Nederlandse journalisten in Duitsland konden zich daar wel in vinden. "Voor ons was zeven dagen ook heel lang", begon Driessen. "Nog advies voor je: misschien dat je ons de volgende keer kan uitnodigen voor een bak koffie. Dat zou heel gezellig zijn, denk ik."

Artikel gaat verder onder video

De bondscoach twijfelt echter aan die laatste opmerking van Driessen. "Vind je dat gezellig?" De journalist van De Telegraaf reageert vervolgens: "Ja, met jou vind ik het altijd gezellig." Daarna lijkt Koeman wat cynisch uit de hoek te komen. "Ik heb jullie wel gemist hoor. Was ook wel lang. Zullen we het de volgende keer doen dan?" Driessen lijkt dan tevreden. "Ik denk dat dat de relatie zeker ten goede doet komen."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Satirische video van afgekeurd Oranjedoelpunt gaat viraal

Een satirische video van de goal van Xavi Simons tegen Frankrijk gaat viraal op sociale media.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen