Roemenië - Nederland op tv: hoe laat en op welke zender is de achtste finale van Oranje te zien?

2 juli 2024, 16:37
Foto: © Imago

Het Nederlands elftal speelt dinsdag 2 juli in de achtste finales van het Europees Kampioenschap in Duitsland tegen Roemenië. De wedstrijd, die wordt gespeeld in de Allianz Arena in München, wordt live uitgezonden op tv, maar hoe laat en op welke zender?

Roemenië - Nederland op tv

De achtste finale tussen Roemenië en Nederland is te zien op NPO1. Wie liever met Belgisch commentaar kijkt, kan ook afstemmen op de VRT. Die zender is te vinden op kanaal 29 (KPN), kanaal 51 (Ziggo) of kanaal 21 (Odido).

Hoe laat begint Roemenië - Nederland?

Artikel gaat verder onder video

De aftrap van de wedstrijd tussen Roemenië en Nederland wordt verricht om 18.00 uur. De UEFA heeft de Duitser Felix Zwayer aangesteld als scheidsrechter bij het duel.

Wat is de opstelling van Nederland tegen Roemenië?

De basisopstelling van bondscoach Ronald Koeman zal zo rond 16.30 uur, zo'n anderhalf uur voor de wedstrijd, bekend worden gemaakt. Naar verwachting zal Koeman twee wijzigingen in zijn elftal aanbrengen ten opzichte van het laatste pouleduel met Oostenrijk (2-3 verlies). Lutsharel Geertruida en Joey Veerman stonden toen aan de aftrap, maar lijken tegen de Roemenen hun plek kwijt te raken aan respectievelijk Denzel Dumfries en Xavi Simons.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Memphis, Gakpo

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Satirische video van afgekeurd Oranjedoelpunt gaat viraal

Een satirische video van de goal van Xavi Simons tegen Frankrijk gaat viraal op sociale media.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen