Elfrink laat zich uit over geruchten rondom Danjuma, PSV dicht bij komst Monamay

15 juli 2024, 08:52
Foto: © Imago/realtimes

Arnaut Danjuma lijkt vooralsnog geen optie voor PSV, zo schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op X. Het verhaal ging rond dat de Eindhovenaren interesse hebben in de aanvaller, maar dat is volgens de clubwatcher nergens bevestigd. Wel heeft de regerend landskampioen een verdedigende versterking in de vorm van Madi Monamay zo goed als binnen.

Elfrink bevestigt dat PSV in het verleden wel heeft geïnformeerd naar Danjuma, maar dat het nu niet speelt. “Verhaal gaat nu weer rond, maar is nergens bevestigd”, schrijft hij op X. Volgens de clubwatcher zou vanuit bronnen rondom de Nederlander wel klinken dat hij sluimerende interesse heeft in een overstap naar Eindhoven, maar dat zijn salaris een moeilijk verhaal zou worden. De aanvaller ligt nog tot medio 2026 vast bij Vilarreal.

Artikel gaat verder onder video

Volgens de journalist is er in de selectie van de Eindhovenaren ook geen plek voor Danjuma, die vooral een optie voor de linkerkant zou zijn. Daar heeft PSV al beschikking over Noa Lang, die terugkeert van blessureleed, terwijl ook Couhaib Driouech werd aangetrokken voor die positie. Ook Malik Tillman kan op links uit de voeten. Danjuma zou eventueel ook aan de andere kant van het veld kunnen spelen, maar ook daar heeft PSV momenteel nog voldoende bezetting.

Verdedigende versterking

Wie wel naar PSV komt, is Monamay. De achttienjarige centrale verdediger van Bayer Leverkusen zou maandag richting Eindhoven reizen, waar hij vervolgens gekeurd zal worden. Zodra de Belg die weet te doorstaan, zal hij een contract tot medio 2027 tekenen in het Philips Stadion.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Arne Slot raakt gecharmeerd en dwarsboomt transferplannen PSV’

Liverpool-trainer Arne Slot wil een van zijn spelers graag in de voorbereiding in actie zien en dus nog niet naar PSV sturen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen