Van der Gijp maakt gehakt van vier Oranje-internationals: ‘Die hebben maar één hersencel!’

15 juli 2024, 19:32
Foto: © Imago/realtimes

René van der Gijp was ontzettend onder de indruk van het interview van Novak Djokovic na afloop van de verloren Wimbledon-finale tegen Carlos Alcaraz. De tennisser kwam met prachtige woorden voor zijn collega, waarna Van der Gijp de pijnlijke vergelijking trekt met vier spelers van het Nederlands elftal.

“Ik was verschrikkelijk onder de indruk van zijn woorden. De manier waarop hij alles vertelde… Dan zie ik gelijk weer Georginio Wijnaldum, Virgil van Dijk en Memphis Depay zitten...”, begint Van der Gijp in de KieftJansenEgmondGijp podcast. “Ik snap wel dat zij niet zitten te wachten op die interviewtjes met Jeroen Stekelenburg, maar zij snappen niet dat een interview héél veel waarde kan hebben”, reageert Michel van Egmond.

Artikel gaat verder onder video

“Zoals jullie nu over Djokovic praten, zo zouden jullie ook over Depay kunnen praten als hij zich iets anders opstelt”, gaat hij verder. “Als ik naar Van Dijk zit te kijken, weet ik ook wel dat het niet waar is wat hij zegt. Als ik naar Van Dijk, Wijnaldum, Memphis en Steven Bergwijn kijk, dan overheerst bij mij maar één gevoel: één hersencel”, haalt Gijp vervolgens enorm hard uit. “Eén hersencel. Ik zeg niet dat dat ook echt waar is, maar zo komen ze wel op mij over”, sluit de oud-voetballer af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van de Ven valt stil na geschiedenisvraag van Brit: perszaal barst in lachen uit

Micky van de Ven krijgt onbedoeld de lachers op zijn hand na een vraag van een Britse journalist.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

The all blacks
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Altijd nog een meer dan hijzelf

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

En dit zegt VdGijp bankzittertje van Oranje die mocht invallen in een wedstrijd tegen Cyprus: "Van der Gijp maakt gehakt van vier Oranje-internationals: ‘Die hebben maar één hersencel!’". Wat een vette kerel is die René toch, duimpje. Vd Gijp het vaste panellid van VI dat als er een intellectueel als gast naast hem zit, hij niks durft te zeggen, behalve alleen zijn tot vervelends toe amicaal ogende schouderklopje. En wat opvalt is: Bergwijn, Van Dijk, Wijnaldum, Depay hebben toch wel wat gemeen of toch niet ? Toch niet.

Paulito
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wijnaldum valt wel mee, Als je Bergwijn vorig jaar voor de camera zag verschijnen een JA.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen