René van der Gijp krijgt steun na VI-boete en ziet John de Mol genadeloos aangepakt worden

17 juli 2024, 18:44   Bijgewerkt: 17 juli 2024, 19:27
Foto: © Imago/SBS/realtimes

Jan Dijkgraaf heeft in zijn column gereageerd op de uitspraken van René van der Gijp. Het vaste gezicht van Vandaag Inside leek in de KieftJansenEgmondGijp podcast zijn afscheid aan te kondigen en was niet te spreken over de salarisinhouding nadat hij twee keer afwezig was bij het programma. Dijkgraaf steekt de oud-voetballer een hart onder de riem en haalt uit naar John de Mol.

Van der Gijp stelde dat hij ‘er af en toe wel klaar mee is’ en dat hij blij was als zijn contract is afgelopen. De analist had vlak daarvoor uitgelegd dat hij een bedrag van 1500 euro moest betalen voor iedere uitzending van Vandaag Inside Oranje die hij miste. Van der Gijp was in totaal twee keer afwezig. Eén keer door de verjaardag van zijn zoon Nicky en één keer door het afsturen van Nicky.

Artikel gaat verder onder video

“Beste John, jij weet toch altijd weer door de ondergrens te zakken, hè”, begint Dijkgraaf in zijn column. Van der Gijp bouwde, na het overlijden van Nicky’s moeder en René’s ex Daniëlle Sijthoff, een bijzondere band op met zijn zoon. “Iedereen snapt waarom Van der Gijp de voorkeur gaf aan die feestelijkheden. Iedereen, behalve de boekhouders van jouw bedrijf Talpa”, gaat de journalist verder.

“Je kunt als hoogste baas van dat Talpa-soepie natuurlijk zeggen: ‘Contract is contract!’ Maar je kunt je onderknuppels die die 1500 euro inhielden van het honorarium van René van der Gijp ook helemaal de tyfus schelden vanwege hun ronduit gênante kruideniersmentaliteit. Jij koos blijkbaar voor het eerste. Zou het iemand nog verbazen?”, sluit Dijkgraaf zijn column hard af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp zet appartement te koop: opvallend lage vraagprijs, naakte vrouw hangt aan de muur

René van der Gijp heeft zijn appartement aan de boulevard van Scheveningen te koop gezet.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    41
    + 1
avatar

Helemaal mee eens gtsb, wat een domme ongefundeerde reactie van Beukemap.Het doet er in dit geval helemaal niet toe wat Gijp verdient, het gaat er simpelweg om wat er de laatste jaren allemaal gebeurt is en dan is 20 jaar nog heel jong en zal hij het ongetwijfeld heel fijn hebben gevonden dat pa erbij was.Laat die de Mol lekker in de stront zakken met al zijn geld en z'n plastic zus erbij!(dat laatste is ff persoonlijk.....)

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@Dennis Schijf, de titel luidt: "René van der Gijp krijgt steun na VI-boete" Het doet er wel helemaal toe wat Gijp verdient, dat overdreven gezeur over die kleine boete omdat het Gijp betreft is selectieve verontwaardiging. De boete van Gijp valt helemaal in het niets als je die vergelijkt met de boetes op boetes op boetes van de Toeslagenaffaireslachtoffers. Gijp verdient al te veel voor die drek die hij uitbraakt en dat bedragje kan hij best missen, hij had het zelf gekozen en beslist. Punt, er zijn belangrijkere zaken.

Zadkine
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Wel grappig dat je dan opeens principes kent. Beetje moe van die mensen met selectieve verontwaardigingen.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Van Beukema mag je niemand beledigen want dat mag niet van de wet. Vervolgens laat hij geen mogelijkheid onbenut om mensen totaal af te zeiken en beledigen als ze een andere mening hebben dan hij. Behoorlijk dubbele moraal en compleet ongeloofwaardig

QuarlonK
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dat heb je onlangs nog in een artikel gezegd. Wat jij zelf adresseert is niets anders dan beledigingen en neerbuigende opmerkingen. Verhaal van de balk en de splinter

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@QuarlonK, " beledigen als ze een andere mening hebben dan hij." Dit is bezijden de waarheid, het is een kwestie van oorzaak en gevolg en vindt over en weer plaats. Overigens als in dit geval Beukemap VI op de hak neemt, is dat toch het recht van zijn vrije mening over wat hij van een programma vindt ? Hij spreekt jou of één van de VI-fans hier toch niet persoonlijk op aan ? En tja als mensen dan op zijn reactie persoonlijk gaan worden en op de man speelt, omdat zij wel van VI houden dan krijg je het terug, leuk of niet. En het blijft dan in die vicieuze cirkel hangen, kettingreacties. Het is een kwestie van niet op elkaars mening reageren als de reactie hier niet op een lezer slaat. Verschil van meningen en inzichten blijven altijd zoals ze worden geuit, elkaar overtuigen hier op FCUpdate is uit den boze. Ik vind VI ook niks, maar met deze mening beledig ik jou persoonlijk toch ook niet ?

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

En die gapers van FCUpdate zetten er dan een foto bij van Johnny de Mol.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Man je kent me helemaal niet. Dat ik alleen VI taal begrijp is echt onzin. Jij hebt een soort obsessie voor die VI figuren die ronduit ongezond is. Dit is ook de laatste keer dat ik op je reageer. Compleet nutteloos om dat te doen bij iemand die geen plaat maar een heel appartementsgebouw voor zijn kop heeft

AJAX72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Vi programma van tv halen en ook de 3 poedels hendriks noa merel en ook De familie De Mol wat een walgelijke mensen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen