‘Real Madrid beraamt gigantische transfercoup in de Premier League’

16 juli 2024, 19:56
Foto: © Imago

Real Madrid beraamt een gigantische transfercoup in de Premier League. Volgens journalist Christian Falk van BILD werkt de Spaanse grootmacht namelijk concreet aan de komst van Liverpool-verdediger Trent Alexander-Arnold.

Alexander-Arnold speelt al zijn gehele carrière voor Liverpool en is al jarenlang een vaste waarde bij the Reds. De 25-jarige rechtsback heeft zijn volgend jaar aflopende contract echter nog altijd niet verlengd, waardoor Real Madrid zijn kans schoon ziet om toe te slaan bij de club van nieuwbakken trainer Arne Slot.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Falk is er sinds een maand contact tussen Real Madrid en de vertegenwoordiging van Alexander-Arnold. Of Liverpool bereid is om mee te werken aan een zomers vertrek van de rechtervleugelverdediger en welk prijskaartje in dat geval gemoeid zou zijn met een transfer, is niet bekend. Indien Alexander-Arnold zijn contract niet verlengt, zou dit in principe de laatste transferperiode zijn dat Liverpool fors kan cashen voor zijn jeugdexponent.

Alexander-Arnold staat sinds zijn debuut in 2016 op 310 wedstrijden in de hoofdmacht van Liverpool. Daarin was hij goed voor 19 doelpunten en 81 assists. Bij Real Madrid wordt de rechtsbackpositie al jarenlang ingevuld door Dani Carvajal. Die is inmiddels 32 en loopt volgend jaar uit zijn contract bij de Koninklijke.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Roy Keane maakt live op tv nare opmerking over uiterlijk van Jill Scott

Roy Keane is in de podcast Stick To Football ongenadig hard uit de hoek gekomen tegen collega Jill Scott.

Scoor maar liefst 50x je inzet bij winst van Ajax, PSV of Feyenoord in de Eredivisie

Scoor maar liefst 50x je inzet bij winst van Ajax, PSV of Feyenoord in de Eredivisie

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen